Loading

Нови три случая на остър вирусен хепатит са регистрирани в Пернишко

За първи път обаче освен в Перник се появи болен и от Брезник.

Хората са се заразили с жълтеница в периода 21-27 октомври. Взети са необходимите противоепидемични мерки спрямо контактните лица в огнищата, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

В периода здравната инспекция е регистрирала и два случая на ентероколит. Те са от Перник и Ковачевци. Преди два дни директорът на МБАЛ „Рахила Ангелова” обяви, че в центъра за временно настаняване на бежанци в Ковачевци също има два случая на това заболяване.

17 са регистрираните случаи на варицела през седмицата. Болните са от Перник и Радомир. Заболелите са 90%  деца от 2 г. до 10 г. Лекуват се амбулаторно от личните си лекари.

 

източник:mirogled.com

Верно работи женицата ама с

Верно работи женицата ама с устетата. Бойко е прав - комунист читав има ли? Има дръжки. Пък и за какво са учили повечето полицаи, да седат по кафетата. Учили у мту-то. Какво? Хората с образование по строежите, а тия гнусове на добра заплатка.
ЕВАЛА ТИ ПИЧ! !!!
Надявам се новия началник да създаде малко ред и чиста. Да разбере, че се работи в екип. Повечето да поемат пътя на един имаше ицанчо.
Айде лека нощ.

Евала пич!

Евала пич!

По- добре е да не работят, че

По- добре е да не работят, че иначе лошо. Нека си пият кафенце на мен не ми пречат. А този който искат да бачкат да ходи да им създава работа. Райнето, женицата е много читава винаги е помагала с каквото може. А ма какво Ви обяснявам майната Ви, да не би пък Вие да карате земята да се върти РАБОТАРИ кой за какво е учил.
И не треперете от злоба ни съм полицай ни па работим нещо.

Епа тоя новия началник нали

Епа тоя новия началник нали едно време заедно пиеше кафе в сателита и сдс-то с настоящите си стари колеги. Вие много се филмирате, че нещо в Брезнишката полиция ще се оправи. Райнето пак ще спи на бюрото, защото надали идва един човек, даже по-некога хич за лична карта, другите "специалисти" със средно образование ще си мишкарат като сега и какво- оправяне няма. В 8.за на тумба в кафенетата, 11.30,14.00 и т.н.

Ма ти си бил много грамотен!

Ма ти си бил много грамотен!

Честито нов началник на МВР!

Честито нов началник на МВР!

Сега ще видим промената само в имената ли ще бъде.

Ще има ли пак висене по барчетата.Контролирана престъпност ли?????

Пунтове за крадени метали????

Демонстраций от песента " На законът майката ебал съм"

Да прочете" Катастрофа в центъра на Брезник"

Вирусният хепатит и много

Вирусният хепатит и много опасна зараза!

С страшни последици! Налагат се строги и бързи мерки!

Най - вече от ХЕИ органите. Има ли в Брезник бар или кръчма с

миялна машина?/ Освен Бърдото/. А с вани за дезинфекция.?

Коруппирано ХЕИ /Като Шмита/ Общински служители /Като Добревски/

Пълнят гушите, а хората страдат.Да се затворят бардаците!А Екстаз?