Loading

Общината се включва в инициативата „Да изчистим България за един ден''

 Общината се включва в инициативата „Да изчистим България за един ден”, като стартът на кампанията ще бъде даден в 09.00 часа пред сградата на общинска администрация в Брезник и пред кметствата за населените места от общината. На територията на град Брезник са определени пет района- лесопарк „Бърдото” , зоната около Спортен комплекс “Чорни” и районите около депото за битови отпадъци, по коритото на река Конска и при моста до месокомбинат „Бенет” в квартал Варош . В уборката могат да се включат всички желаещи. Те могат да се присъединят в почистването на изброените места или да почистят около местата където работят или живеят. За целта от общинската администрация ще им предоставят чували и ръкавици за събиране на отпадъците, и ще организират извозването на събрания боклук до депото. Инициативата „Да изчистим България за един ден”, подета от bTV през пролетта на 2011 г., е част от световното движение Let’s Do It World!, което стартира в Естония през есента на 2007 г. Инициаторите са група приятели, които решили, че трябва по някакъв начин да обединят гражданите, бизнеса и държавата, които да се погрижат за природата на страната бързо и най-вече – заедно. Оттогава опитът „чистене на една държава за един ден“ се предава от страна в страна.

Източник: http://gradski.org/archives/41126 | Градски вестник - Перник

Начало Новини Под секирата Спорт Любопитно За нас За контакт ПЕРНИШКИ ОБЛАСТЕН ВСЕКИДНЕВНИК « Откриха Христос обрамчен с трикольор Младежи чистиха край манастир » В Брезник определиха къде ще чистят на 26 април 02 апр, 2014 | Автор: Елена Тамакярска Община БрезникВ Брезник определиха къде ще чистят на 26 април. Общината се включва в инициативата „Да изчистим България за един ден”, като стартът на кампанията ще бъде даден в 09.00 часа пред сградата на общинска администрация в Брезник и пред кметствата за населените места от общината. На територията на град Брезник са определени пет района- лесопарк „Бърдото” , зоната около Спортен комплекс “Чорни” и районите около депото за битови отпадъци, по коритото на река Конска и при моста до месокомбинат „Бенет” в квартал Варош . В уборката могат да се включат всички желаещи. Те могат да се присъединят в почистването на изброените места или да почистят около местата където работят или живеят. За целта от общинската администрация ще им предоставят чували и ръкавици за събиране на отпадъците, и ще организират извозването на събрания боклук до депото. Инициативата „Да изчистим България за един ден”, подета от bTV през пролетта на 2011 г., е част от световното движение Let’s Do It World!, което стартира в Естония през есента на 2007 г. Инициаторите са група приятели, които решили, че трябва по някакъв начин да обединят гражданите, бизнеса и държавата, които да се погрижат за природата на страната бързо и най-вече – заедно. Оттогава опитът „чистене на една държава за един ден“ се предава от страна в страна. Коментирайте | 2 преглед(а) Напишете отговор Име (задължително) Email (няма да се вижда) (задължително) Интернет страница Можете да използвате тези HTML кодове « Откриха Христос обрамчен с трикольор Младежи чистиха край манастир » Последни Затвор за насилник опитал се да блудства с дете Балната зала на Пети конен полк отново оживява Ковачевци ще смайва туристи с поглед към девет планини Намалиха присъдите за касапницата в Милославци Помните ли семкаря Пешо Паприкашо? Откриха Христос обрамчен с трикольор В Брезник определиха къде ще чистят на 26 април Младежи чистиха край манастир Искат да плащаме за пустите ниви Военният министър възстановява костници Реформаторите искат оставката на министър Стойнев За днес се похвалиха Сибила Алексова с нова книга „Око за щастие” Библиотеката представя Перник в книги Благотворителна фотоизложба показва Лили Иванова като Марлене Дитрих Шефска рокада и в РЗИ Разреждат гората в Голо бърдо Кой диктува въпросите? Теофилов се кълне пред евангелието Гласувай за нас .: BGtop.net :. Посетители Страници Страници|Новини |Уникални За 24 часа: 3 540 За 7 дни: 23 091 За 30 дни: 105 001 В момента: 10 Copyright © 2014 Градски вестник – Перник | Вход | - All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove ^ НАГОРЕ ^

Източник: http://gradski.org/archives/41126 | Градски вестник - Перник

Акъл с парЕ не се купува,

Акъл с парЕ не се купува, дами и господа.

Кое е това "лелиното, което

Кое е това "лелиното, което през ден е зад граница да продава гащи"?

e ne e mitni4ar'

e ne e mitni4ar' pointeresuvaite se,a shto se otnasia do ku4kite - mnoogo sa v breznik samo da imash merazi i pare...

Изброявам: най голямата е

Изброявам: най голямата е ката великата счетоводителка, после лелиното, което през ден е зад граница да продава гащи, другите са мъничета - подлизурки назначени от митничаря по роднинска линия.

Ima oshte ku4ki, ja gi

Ima oshte ku4ki, ja gi izbroite poimenno

Общината се е превърнала в

Общината се е превърнала в публичен дом. Освен това като се има предвид , че тъпия Гошо съветва кмета и останалите , а още по фрапиращо е , че те се допитват до него. Не знам , но нещата не са на добре.

Щом си обикалял трона, а сега

Щом си обикалял трона,

а сега си без кресло -

знатен да си, ще желаеш

винаги на царя зло

на 29.04.2014 от 16.00ч. по

на 29.04.2014 от 16.00ч. по телевизия Нюз7 в предаването Граждански контрол темата ще е за злато добива в Брезник,повторението ще е на 30.04.2014 от 10.00ч. по същата телевизия

това за любовниците,ако е

това за любовниците,ако е вярно въобще/което не допускам/да знаете всички ,че информацията я разпространява Цана кметицата.Защото за трети път го чувам и все от нейни източници.

Предлагам да изчистим

Предлагам да изчистим продажниците на Бърдото, митничаря кмет, заместник пожарникар и другия зам - недоразумението. Вън и тримата и да си вземат любовниците- палавата Павлинка, трътлата Наталия , внучката на Ставрев и градската кучка Оля.