Loading

Пешеходни пътеки от двуцветни павета в Брезник

Заместник-кметът Иван Бъчваров информирал за пътеки, които ще бъдат направени в градския център и на по-оживените улици в града. С пари от приватизационни сделки Община Брезник ще финансира хоризонтална пътна маркировка от павета в два цвята. Около 9 000 лева са заложени за целта. На кръстовището пред СОУ „Васил Левски" новите пешеходни пътеки вече са готови.

Община Трън вече има такива пътеки от няколко години и наистина там е прекратена практиката всяка пролет да се харчат средства за пребоядисване на хоризонталната пътна маркировка. Както е известно, и градският площад в Брезник е павиран, през няколко години той става неравен и преминаването през него с автомобили се затруднява. Иван Бъчваров уверява, че и за това е помислено. Павирането на пътеките и площада ще бъде поверено на хора ангажирани по програмите за временна заетост.

ТВ Кракра

На тази глупост пътеки ли му

На тази глупост пътеки ли му казвате. Голям смях.

Тия пътеки не се забелязват!

Тия пътеки не се забелязват! Зам.-кмета каза, че струват 9 000 лв. За тези пари ще освежават боята 30 години, но щом им харесват!!!

А пред Вас ще сложат ли? Къв

А пред Вас ще сложат ли? Къв Мичи само му дигате акциите на тоя.Говоря за Виктор,селски типаж с някои лев в джоба-това е.
Темата е дълга,но ще се въздържа.Ще ви оставя да я доразвиете.
Поздрави и успех!!!

Пред Мичи ще има ли ???

Пред Мичи ще има ли ???