Loading

При огромен интерес премина кампанията за безплатна кастрация на кучета и котки в Брезник

Само за седмица хирургичната интервенция бе направена на 92 четириноги.
„Обаждаха ми се от Трън, Божурище и дори Костинброд. Интересът бе доста сериозен и сред стопаните. Кастрация се извършваше освен на бедомни кучета и на домашни любимци”, поясни кметът на Брезник Васил Узунов.
Интервенцията извърши Verein RespekTiere Austria. Кастрирани са 42 бездомни кучета, 20 домаши и 30 котки, съобщи Детелина Виденова – младши експерт Екология хигиенизиране и комунална дейност” към Община Брезник. Кампанията се проведе във Ветеринарната лечебница в Брезник на ул. „Ангел Коцелянов” № 7. След кастрацията животните бяха също ваксинирани и обезпаразитени, а домашните кучета и чипирани.

 

източник:mirogled.com

Не за кучетата, а за

Не за кучетата, а за златодобива да се помисли.Тогава и ние всички ще ходим кастрирани!!!

www.btv.bg/shows/btv-reporter

Той ставрев до колкото имам

Той ставрев до колкото имам наблюдение първо си бърка в гъзът а после в устата от доста време. До толкова му стгиа умът. За съжаление и всички млади негови сродници включително и откачената му внуча Ани са на това ниво. Толкова ограничени хора не познавам. Акълът на другаря ставрев стига до там да намери на недоразвитото ромче ваня р абота в София. Тези последните ни управляващи сложиха край на столетницата!

манете го тогова изрод! У

манете го тогова изрод!

У манастира"Св. Петка нашите умни деца/не случили на родители/ имат изложба.

гражданите да я видат!

Тея по селата да си ринат лайната!20

Да ви върка първо у

Да ви върка първо у газо/както казваш/ после в устата. Ама ставрев си е пич.

Че ни ебава тоя нещастник

Че ни ебава тоя нещастник защото ние сме овце. И на сто с пръст ни бърка у газо.

Абе страврев си е изпял

Абе страврев си е изпял песента. На 100 години оти му е да го кастрират, само да го боли. Оставете го човечеца да му остане само да цунка плакатите на първанко, он друго не може.

Да кастрират Ставрев.

Да кастрират Ставрев.

20г.ни ебава.

Господин Кмете, "Благодаря"

Господин Кмете,

"Благодаря" за съдействието което сте оказали на Verein RespekTiere Austria. Брезник е малък град и новината ,че общината не е оказала почти никакво съдействие бързо се разнася. И ако се опитвате да го опровергаете бихте ли ни казали освен в интернет къде другаде бе разгласено? Защо не оказахте съдействие на Verein RespekTiere Austria по- бързо да получат информация за собственоста на бившата ветринарна лечебница? Много е лесно след добрите отзиви и професионалната работа на Verein RespekTiere Austria да си припишете заслугите.
Господин Кмете, колко вземат кметските намесници по селата и много ли беше трудно да ги ангажирате да го разграсят? Знаете ли колко бездомни кучета има в селата не само в Брезник? Защо дори и толково елементарни неща не Ви се отдават.
На Verein RespekTiere Austria едно голяма Благодоря.