Loading

Промяна в разписанието на автобусите Перник-Брезник

На заседание на областната комисия по транспорт, ръководено от областния управител и председател на комисията д-р Александър Александров, бяха гласувани промени в действащите маршрутни разписания. Предложението за измененията е дадено от община Перник и касае линия Автогара Перник – Мещица – Брезник. 

В извършвания курс от Перник за Брезник в 10.50 часа и обратно в 12.10 часа се добавя спирка с. Вискяр.
Часът на тръгване от автогара Перник в 15.00ч. по линията се променя на 14.50ч. и отново се добавя спирка с. Вискяр. Часът на тръгване от Брезник остава непроменен - 15.30ч.

В хода на срещата бе засегнат и въпрос, относно транспортното обслужване на жителите на с. Селищен дол, община Перник. След проведена дискусия по темата, комисията излезе с решение да се промени маршрутното разписание по линия Автогара Перник – Горна Глоговица. След гласуваната промяна отпада спирка „разклон Селищен дол” и се добавя спирка „село Селищен дол”.

На заседанието присъстваха представители на Община Перник, Община Радомир, Община Земен, Община Трън, Община Ковачевци,  ОО „Автомобилна администрация, ОПУ –Перник и представители на браншови организации.

Ееее и то едни

Ееее и то едни автобуси........сaмо на хартия! :(