Loading

Шестима души, сред които и 3-годишно дете пострадаха при катастрофа на Кресненското дефиле

Виновен за инцидента е 30-годишен брезничанин, съобщиха от полицията.Мъжът е баща на пострадалото дете.

Инцидентът старал около 12,30 ч.  30-годишният мъж от Брезник се опитал да изпревари с лек автомобил “Фолкваген Голф”, движейки се от Кресна към Симитли. Той обаче не успял и се блъснал в движещия се в насрещното платно  лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от 32-годишен мъж от Петрич. Вследствие на удара лекият автомобил, движещ се в посока към Симитли, се завъртял и блъснал движещия се зад него лек автомобил „Мицубиши”.

При катастрофата са пострадали М.В. на 30 години, М.В. на 25 години и детенце на 3 години, всички от Брезник и пътуващите в движещия се в посока към Кресна лек автомобил „Фолксваген Голф” – Е.Г. на 33 години и М.К. на 23 години от Петрич, както и В.С. на 38 години от София

Всички пострадали са транспортирани в ЦСМП-Благоевград за оказване на медицинска помощ. Засега няма опасност за живота им.

 

 

източник:mirogled.com

Страх ги е

Страх ги е полицаите..жалко.
Затова е дълг на всеки брезничанин да тегли една майна на келешите, каращи като луди, и да им начука канчетата, след като слезнат да се разправят. А когато дойдат вечер да те термозят в къщи, да ги отстреля като дивеч (с сол, ако му е жал за животеца на лекето).
Това е решението. Нарича се самосъзнание и отговорност пред обществото.

Да бе. Внукът на зайко фучи

Да бе.

Внукът на зайко фучи с аудито като луд,а станишкин се завръща

чака да згазат некое дете Страх го е .

Жалко , но факт. Факт е

Жалко , но факт.

Факт е безобразното каране из чаршията.

За това положение най- голема вина имат нашите катаджий.

Вместо да предпазват, контролират и възпитават дремат на" хранилки

/ На пожарната и поделението.//

НЕма ги на пешоходните пътеки и ДНА

Нямам думи за брезнишката

Нямам думи за брезнишката простотия и малодушие! Не ви ли е срам бъдете поне малко по- смирени! Пострадало е едно семейство с малко детенце, вместо всички да се надяваме за тяхното по-бързо възстановявне вие тука золбеете!Никой не е застрахован от нищо в този живот - болести , катастрофи и т.н...Моля се да се оправят и да се върнат в Брезник живи и здрави!

Истина е това , което казвате

Истина е това , което казвате , но не бива да бързаме с обвиненията без да знаем кой е виновен за инцидента !

Не сме злобни, пътя през

Не сме злобни, пътя през Кресненското дефиле не е магистрала, за да се предприемат изпреварвания. Там се кара спокойно, по-бавно, и много, много внимателно. Явно нашия съгражданин е карал така, както карат по Брезнишките улици разни недисциплинирани и с комплекси шофьори.
Дано се оправят пострадалите, да дано и шофьора да си е направил правилния извод...