Loading

Бебе от Брезник е отнето от родителите му заради лоши битови условия

Взеха бебе от майка му, защото живеело в мръсотия. Малчуганът от Брезник е настанен в дома за медико-социални грижи за деца в Перник, в къщи той нямал даже креватче, пише Градски вестник.
Майката на детето- Михаела имала още четири деца. Те също били настанени за отглеждане в сиропиталища, а брезничанката изобщо не ги посещавала.

Тя и преполагаемият баща на момченцето, живеят в къща в Брезник, където ползват една стая. Условията в жилището били изключително лоши. Според социалните работници жилищната площ е крайно ограничена, има електричество, но няма тоалетна, а течаща вода имало само в двора. Семейството спяло на две легла, като за бебето не било осигурено креватче.

 

Тия деца като ги правят явно

Тия деца като ги правят явно не мислят, а като ги отнемат направо им дават кард бланш, да ги роят и да не им пука! Богата държава е България и им храни на горките родители децата! Държавата да ги взема всичките, а за родителите - принудителен труд или пандел! Това е престъпление! А плащат тия дето им пука за децата и дето четат тоя коментар! Иначе живи да ги ожалиш! После търсят приемни майки, строят домове за оставени деца(здрави) ... Слави Трифонов е прав: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА