Loading

БСП организира поредния събор в Красава

Общинските структури на БСП и Българският антифашистки съюз в Брезник са главни организатори на предстоящия събор в село Красава,който ще се проведе на 10.09.2011г.Проявата се насрочва винаги в най-близкия до девети септември почивен ден, а е в Красава защото от този район са най-много загиналите по време на съпротивата бойци от брезнишкия партизански отряд.В първия и втория събор в село Красава е участвал настоящият държавен глава Георги Първанов ,тогава в качеството му на лидер на БСП.На срещата на антифашистите са се отзовавали Сергей Станишев и други видни представители на столетницата БСП.Тази събота са поканени кандидат-президентът на социалистите Ивайло Калфин, депутатът в 41-вото народно събрание Ангел Найденов и представители на областното ръководство на БСП както и съмишленици от други общини.В Красава ще бъде и единственият жив партизанин от отряда, Крътьо Ярославски..Председателят на общинската организация на БСП Иван Ставрев каза ,че по врема на тържеството ще бъдат съобщени имената на кандидатите за кметове и общински съветници от БСП за местните структури на властта в общината. 

Ще бъдат поднесени цветя на паметника на загиналите партизани и ятаци, който е в центъра на селото и ще бъдат произнесени речи.

 

леле боже ама тоя навсекъде

леле боже ама тоя навсекъде се бута. Ох Българио, ох Родино мила, каква грешка на природата ще ни оправя живота още четири години. Боже, слезни да си събереш вересиите

Ставрев, как не те срам! Нали

Ставрев, как не те срам! Нали избора ти е идеален та ще го представяш! Иване не ставай повече за резил а се махай от общественият живот, не ставаш за нищо човече и твойте те нещат! Оди си и си паси козите! Не срами децата! А и сумати глупости вършиш как го виждащ Тумбалото кмет и циганката съветник? Ти си изкукал човече, седай си дома!