Loading

"Чорни" отстъпи на „Божур волей"

Два жълти и един червен картон за брезничани

Отборът на Божур Волей (Божурище) продължи безгрешния си ход в Югозападната А ЕВГ, след като победи прекия си конкурент за първото място в групата. Като гости на Чорни 98 (Брезник) „божурите" се наложиха с 3:0 (25:14, 30:28, 25:21). Оспорваният втори гейм беше много изнервен, с много пререкания, като волейболистите на Чорни получиха два жълти и един червен картон за оспорване на съдийски решения. В третата част гостите си позволиха да пуснат в игра някои от резервите, но въпреки това успяха да го спечелят.

В другия мач от осмия кръг (всъщност седми подред), Хектор (София) победи безпроблемно гостуващия Вихрен 2011 (Сандански) с 3:0 (25:10, 25:20, 25:7).

Във временното класиране води непобеденият Божур с 12 точки от 6 мача, следван от Чорни с 10 точки също от 6 мача и Хектор с 6 точки от 4 мача. Вихрен е също с 6 точки , но от шест мача, защото тимът от Сандански има шест загуби. С една победи и три загуби, който правят актив от 5 точки на последно място в класирането е трънския „Ерма". Следващият кръг е на 25 февруари. В него отборът на „Чорни"ще почива , другите играят поежду си в следните срещи:"Божур волей" - „Хектор" и „Вихрен" срещу трънския „Ерма". Този кръг обаче на практика реши дилемата за първото място в групата след като едва ли някой до край на първенството ще стигне до победа срещу дебютанта от Божурище.

 

кой да прави справката? та те

кой да прави справката? та те всички ходят от време на време - това е истината за "нашите любимци"

От няколко дни издирвам

От няколко дни издирвам тумбалото! Този ходи ли на работа? Защо гласувахте за този аааааа? Ще помоля общинската администрация да направи справка и да я оповестява от време на време, за парите които ще получи като възнаграждения този нахален господин! Не му стигна на този!