Loading

"Да на спорта, не на дрогата" за осми пореден път в Брезник ( още снимки)

Тук можете да видите и снимките от награждаването на победителите

Явно другарите искат отново и

Явно другарите искат отново и отново да им се повтарят едни и същи неща и да се правят на разсеяни просто, защото не могат да измислят нова клевета, която да заблуди още непосветените в ноевската история от преди повече от три години, коментирана в блога и много материали още от напускане на директорското семейство Василеви, заради сериозни нарушения, които за да се укрият се наложи да бъдат тормозени учителите, които не желаеха да стават съучастници в заговори, подправяне на документи, издаване на нередовни дипломи, бележници, програми и всякакви нормативни изисквания на образователното министерство, започнали с недопустими грешки на Светлана Михайлова и Светлана Василева и задълбочили се с годините в рецидивиращи прояви и закононарешения с тежки последствия върху учебно-възпитателния процес. След изчерпване на всички възможности това да се потули директорът и съпругата му напуснаха училището и отидоха да работят в Перник като възпитатели в начален курс, малко след тях напусна и счетоводителя-секретар Манова, през която минаваха всички документи. Междувременно при директора се бяха събрали доста жалби за продължителен период от време-около 2,5 години с подател преподавателя по математика. На нито една жалба не беше дадено становище от директора, но проблемите, които се засягаха съдържаха сериозни доказателства за много умишлени или случайни нарушения на нормативните документи. Някои от тези доказателства стигнаха до интересуващите се чрез този сайт и се коментираха рекордно високо. Напоследък излязоха и нови факти, разкриващи злоупотреби от страна на Василеви, но не можаха да стигнат до масовия потребител поради наложена жестока цензура от екипа на сайта. Веднъж вече се наложи проблемите около ноевското училище да се коментират в сайта "иПерник" поради нежеланието на ръководещите сайта да пускат коментарите. В момента голяма част от коментарите не се пускат, защото така диктуват интересите на определени хора с власт и това, което излиза е подчертано клеветнически едностранно ориентирано. Собственикът на сайта господин Йорданов обеща да се дава право на отговор на засегнатата страна, но това реално отново не се осъществява и аудиторията се манипулира много грубо. Проблемите може да се разискват в много сайтове, но интересите на брезничани да се запази едно добре уредено, средищно и защитено училище налагат да се изчерпят всички възможности на ниво община. Този сайт за момента е единствения показател от такова естество в града, мерило е за нивото на гражданското общество в този град и е добре да се развива като такъв.

Отидете в Ноевци и се

Отидете в Ноевци и се запознайте с нея щом толкова искате да знаете коя е. Там тя надълго и нашироко може да ви разкаже за "патентите" и "презентациите" си.

Отново пускате обидни

Отново пускате обидни коментари без да давате възможност на спорещите страни да се защитават и аргументират равностойно. Това е махленска, долнопробна и първобитна гадост, а не публично пространство, в което може да се води честен дебат.

Чичовата убавица още ли си я

Чичовата убавица още ли си я дундуркат за даскалица?

Аплодисменти за вас, обаче

Аплодисменти за вас, обаче една птичка пролет не прави за съжаление. А вие, защо не казвате името на тази учителка? Нали твърдите ,че има доказателства. Бъдете по точна, дайте името и, а не се крийте и вие зад някакви докзателства.Само си дрънкате тука без имена и вече народа почна да се пита дали това не са някакви измишльотини. Как така пък никой не каза за тази и тази става дума.Нямате смелост, нито лично достойнство.Да не говорим,че адски ви е страх, нищо че се правите на всезнаещи ,ама НЕ ВИ СТИСКА!!!

Пернишка помиарка.

Пернишка помиарка.

Неудобната учителка унищожи

Неудобната учителка унищожи на мошениците чувството, че са недосегаеми, понеже са се намърдали при някакви обстоятелства на постове, за които и представа си нямат какви изисквания трябва да покриват, но за кражби са винаги готови. Собствениците на сайта ще бъдат неприятно изненадани, ако продължават да поддържат клеветническата кампания чрез манипулиране на общественото мнение с "подбора" на коментарите. Пазарът на информация празно пространство не търпи, а да се създаде конкурентен на този сайт за някои хора не е голяма философия. Дълго време определени хора няма да могат да обсебват върховното право да свалят неудобните им коментари. Няма да е лошо и в Перник да узнаят официално какви бели направиха някои ръководители и педагози за образованието в тази община, а сега се мъчат да се измъкнат с долни клевети - ИМА ВАЛИДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ТЕ ЩЕ ОТИДАТ, КЪДЕТО ТРЯБВА НАЙ-СЕТНЕ, ЩОМ НА ОБЩИНСКО НИВО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ПРОБЛЕМИТЕ.

Не казват име, защото е

Не казват име, защото е клевета и ще бъдат издирени от полицията анонимните клеветници и дадени на прокурора. Тук може да са анонимни, но знаят, че като се намеси съда, ще грейнат с цялата си прелест и с другите основателни обвинения.

Ами че защо да го казваме? Да

Ами че защо да го казваме? Да и вдигаме рейтинга ли? Тя и без това е ВЕЛИКА. Когато Господ я е направил е счупил калъпа, и слава Богу!

На никой ли не му стиска на

На никой ли не му стиска на глас да изрече името на учителката? Кое е лудото не знам, обаче искам да знам името на тази госпожа, за която пишете. Но явно няма достойни люде да кажат името и, а само цитират "подвизите" и. Жалко, като говорите за някого, имайте смелоста да бъдете директни и откровени докрай, а не по този мижитурски начин.