Loading

Датата за обсъждане на проекто-бюджета на Община Брезник е променена на 10.февруари.2012

Благодарим на екипа на Община Брезник за адекватната реакция и промяната в датата за обсъждане на Проекта за Бюджет 2012 година!

Ето и коригираното съобщение от сайта на Община Брезник:

 

Кметът на Община Брезник кани гражданите на територията на общината да вземат участие в ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТО-БЮДЖЕТА ЗА 2012 ГОДИНА в Малкия салон на читалище “Просвещение 1870” – Брезник от 14.00 часа на 10.02.2012 гл

Допълнителна информация на тел. 07751/24-29

Извиняваме се за причиненото неудобство с промяна датата на публичното обсъждане на проекто-бюджета.

Линк към съобщението: http://breznik.info/

Браво, браво, браво!!! Това

Браво, браво, браво!!! Това са първите стъпки в необходимата посока - откритост, демократичност, толерантност към хорското мнение и т. н. Остава и съветниците да се извинят за това "недоразумение" Декларацията за цензура в сайта. Прави впечатление, че другарят Попов е отсъствал на последното заседание на ОС според протокола в общинския сайт и не ми се вярва да е случайност. Според етичния закон всеки съветник трябва да отговаря на избирателите си, ако му зададат въпрос и поискат информация по конкретна тема - пише го пак в сайта на общината. Имаше много въпроси, особено към другаря Попов в стотина коментари по въпроса за свободата на словото - така че да бъдат добри да излязат и да отговорят, защото възнаграждението си за съветници получават от нашия джоб - на избирателите им и като такива трябва да ни служат.

ДАИТЕ ИНФО ПО СЕЛАТА С ОБЯВИ

ДАИТЕ ИНФО ПО СЕЛАТА С ОБЯВИ И СЪОБЩЕНИЯ. ПО ПЛОЩАДИ КРЪЧМИ И СЕДЯНКИ.ИНАЧЕ НЯМА СМИСЪЛ . И ЗАЩО МАЛЪК САЛОН ДА НЕ ОЧАКВАТЕ 5 ЧОВЕКА ОТ 6500 . ДА СА ТАМ И ДА ВИ СЛУШАТ ГЛУПОСТИТЕ ПО ';БюДЖЕТА;'
АМА ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЗАЩО И КОЙ ВИ ИЗБРА И НА КОГО СЛУЖИТЕ. СИГУРНО ТРЯБВА ДА СИ ПРИПОМНИТЕ - МНОГО ВИ Е КЪСА ПАМЕТТТА.