Loading

Десислава Стоилова - кмет на Брезник

На вчерашното заседание на Обс в Брезник съветниците избраха за временно изпълняващ длъжността кмет на общината съветника Десислава Стоилова. Причината е,че кметът и двамата  му заместници излизат в отпуск поради участието им в изборната кампания.  Предложението на общинската администрация кметът да е главният секретар  на община Иван Борисов не беше подкрепено. Десислава Стоилова не беше подкрепена единствено от Емилия Вълова и Валери Стоилов, а Васко Василев  беше напуснал по-рано заседанието.

За пореден път временно

За пореден път временно изпълняващада длъжноста КМЕТ на Община Брезник Д.Стоилова показа свойта простотия на събранието на Узунов с тъпите си въпроси като искаше да докаже своита компетентност,но уви ние знаем че е протеже на Георги Радев Лазаров нали той я води на екскурзия в чужбина,нали той я уреди да работи по програми за да взима от няколко места пари,нали по негова диктовка бяха внесени докладните в Общинския Съвет,нали всеки ден въпросния господин идва в Ощината и дава наставленията си въпреки отпуската за предизборната кампания.Един млад човек които иска действително да получи реализация трябва да има и достойнство.

Това е Брезник... За

Това е Брезник... За съжаление! Важното е дори и за месец да се види "кмет". Тежко и горко на всички в този град... Вечна жертва на машинации и интриги. Общинския съвет за пореден път доказа, че там комбинациите не свършват. А вие не се безпокойте-Д.С. ще си остане същата, неуважавана и отритната от колеги и съграждани!!!

Жалко за всички съветници,

Жалко за всички съветници, които са гласували за тази измет да седне на този стол макар и временно. Жалко за всички брезничани, че трябва да търпят подобни неща. СРАМ, СРАМ, СРАМ.

Е, щом вече и такива където

Е, щом вече и такива където не могат и да говорят станаха кмет макар и за кратко, значи от този град нищо не става. Срам за всички които се имат за Брезничани.

slushame te???

slushame te???

Може ли да си кажа мнението?

Може ли да си кажа мнението?

Трябваше да се кандидатира за

Трябваше да се кандидатира за тези два месеца Тумбалото защото друг шанс за кметуване няма да има!

Ха ха на Лазаров и Стоилов им

Ха ха на Лазаров и Стоилов им стана лошо. Кметовете имаха намерение да откраднат последните 10 000 лв. за изборите ама не. Браво на съветниците!

явно

явно

ПОИМЕННО Е БИЛО

ПОИМЕННО Е БИЛО ГЛАСУВАНЕТО!!!