Loading

Децата от ЦДГ "Брезица" подариха на брезничани "Ден на чудесата"(снимки галерия 1)

Малчуганите от ЦДГ „Брезица” по традиция направиха запомнящо се тържество по случай 1-ви юни, Деня на детето. Зрителите  в големия салон на читалище „Просвещение”, сред които кметът Христо Миленков и депутатът Ирена Соколова станаха свидетели на въображаеми пътешествия до Америка, до Париж, през сезоните, на изпълнения от граовския фолклор, а накрая всички изпратиха „абитуриентите” на градината, пожелавайки им много щастие в живота.

 

БРАВО НА ВСИЧКИ ДЕЦА, ПРОСТО

БРАВО НА ВСИЧКИ ДЕЦА, ПРОСТО СТЕ НЕВЕРОЯТНИ. БРАВО НА ВСИЧКИ И НА ГОСПОЖИТЕ И НА ВСИЧКИ ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В ПОДГОТОВКАТА НА ТОВА ВЕЛИКОЛЕПНО ТЪРЖЕСТВО.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ И БЕЗГРИЖНИ. БРАВО НА ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ ДЕЦАТА ОТ ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА "БРЕЗИЦА". МИЛИ МАЛКИ АКТЬОРИ, ВИЕ БЯХТЕ НЕВЕРОЯТНИ. ТОЛКОВА ОСВОБОДЕНИ НА СЦЕНАТА, ТОЛКОВА КРАСИВИ КОСТЮМИ И ТОЛКОВА УСМИВКИ СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО......БЯХТЕ СТРАХОТНИ. СЪЩО ТАКА И ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА НЕУМОРНИЯТ КОЛЕКТИВ ОТ ПЕДАГОЗИ, БЕЗ КОЙТО ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ. ВИЕ НИ ПОДАРИХА ЕДНА ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР. С НЕТЪРПЕНИЕ ЩЕ ЧАКАМЕ СЛЕДВАЩИЯТ 1 ВИ ЮНИ, ЗАЩОТО САМО ВИЕ И ВАШИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ МОЖЕТЕ ДА НИ НАКАРАТЕ ДА СЕ ЗАСМЕЕМ ОТ СЪРЦЕ И ДА СИ СПОМНИМ, ЧЕ И НИЕ НЯКОГА СМЕ БИЛИ ДЕЦА.