Loading

Дълги опашки пред избирателните секции в Брезник

Около 16.00 часа пред избирателните секции в града се извиха дълги опашки. Даването на глас отнема повече от половин час, като перспективата е опашките да не намалеят скоро. От ОИК съобщиха, че избирателната активност в общината е 41%. Двама избиратели в четвърта секция не са успели да упражнят правото си на глас за кмет, тъй като не са получили бюлетини за този вид гласуване. 

ГЛАСУВАТЕ ЗА ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ

ГЛАСУВАТЕ ЗА ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ И ПОЛУЧАВАТЕ ЗА ЗАМЕСТНИЦИ ДРУГАРЯ ЛАЗАРОВ И ЧЕНГЕТО ОТ ДС ВАСКО ПОПОВ....

Гласувайте за другаря

Гласувайте за другаря Димитров! Той ще възстанови нашата вяра в утрешния ден... Да живей, живей, труда...

Джамбазки е европеец, нали

Джамбазки е европеец, нали оправи холандците, сега нас че оправи. Обаче ние немаме нужда от тази услуга.Само Узунов.

той г-н Димитров къде толкова

той г-н Димитров къде толкова изучи за европеец имайте разум и нека да гласуваме за Узунов

Xaide stiga be xora. Vie

Xaide stiga be xora. Vie powyriaxte.Xorata mogat sami da preceniat za kogo da glasyvat.Stiga s tova oplyvane za kandidatite.

е това никой няма да ти го

е това никой няма да ти го каже питай и майка му и тя нема да ти каже хора тоя човек е непознат и непонятен ей хайде да гласуваме за Васко да се спасим от тия старци и мутри!

Коя е па тая?

Коя е па тая?

Кой е па тоя?

Кой е па тоя?

хахахахах - На Узунов

хахахахах - На Узунов застъпниците му били мутри и пласьори... Да бе, и са убили майките си. А самият Узунов бил напушен, когато си правел агитацията. Не е много оригинално, да не казвам, че е безсилно.
Когато няма аргументи се започва с плюенето. Явно на някои е нарушена връзката с главния мозък и имат чело като гънката на Данглар...

С мутри и пласьори в екипа

С мутри и пласьори в екипа ли-каквито му бяха застъпниците?????!!

хахаха...е стига сте повтаряли "мутри" и "пласьори"...хеле пък да го напишете за застъпниците му.....хахаха...е много сте безпомощни...няма що...като си толкова голям отворко....напиши им имената на мутрите и пласьорите, които бяха застъпници...