Loading

Фотоконкурс "Зима в Брезник"

Фотоконкурс „Зима в Брезник" организира местното читалище „Просвещение 1870", съобщиха от общинската администрация.

Желаещите трябва да заснемат най-красивия снежен пейзаж в общината.
Всеки участник може да изпрати до 5 снимки до 29 февруари на e-mail: [email protected] . Зимните пейзажи трябва да бъдат придружени от име, фамилия и e-mail адрес на автора. Снимките ще бъдат публикувани за разглеждане на сайта на общината www.breznik.info, като всяка ще получи уникален номер за участие.
„С изпращането на снимките за конкурса авторът гарантира, че фотосите са направени от него и предоставя на организаторите авторските права за тях, като се съгласява те да бъдат публикувани", поясниха от администрацията.
Снимките трябва да са м jpg формат с минимална ширина 500 пиксела и максимален размер на всяка до 8 MB. Абсолютно забранено е обаче те да бъдат компютърно обработвани.
Фотосите ще бъдат оценявани от специално жури до 15 март. Авторите на отличените фотографии ще получат награди и диплом за участие от кмета на община Брезник Васил Узунов. Най-добрите снимки ще бъдат експонирани в изложба в читалище „Просвещение 1870" - Брезник. Имената на победителите ще бъдат обявени на откриването на фотоизложбата „Зима в Брезник" на 21 март.

 

Не се притеснявайте! И-мейла

Не се притеснявайте! И-мейла е правилен - [email protected]. Очакваме снимките Ви.

Имам един въпрос към

Имам един въпрос към организаторите. Сигурни ли са, че е верен и-мейла, който са дали? Не трябва ли да е [email protected], а не както е написан в [email protected]. Това е важно да бъде уточнено за всички, които ще участват. Благодаря предварително!

Какъв по-хубав пейзаж от

Какъв по-хубав пейзаж от заснежени пътища?!

Ei izchistete parvo

Ei izchistete parvo patishtata i togava se zanimavaite sas tezi neshta.Nali vsichko e nared ta sas tova shte se zanimavame patishtata vav obshtina Breznik sa zle