Loading

ГЕРБ обяви кандидата си за кмет в Брезник

Димитър Малинов Димитров беше обявен за кандидат кмет на Брезник от ГЕРБ. Така на практика той става първият официално обявен от партия кандидат кмет в общината.Очаква се другата събота на конференция БСП официално да издигне кандидатурата си. Сред другите "заподозрени" за кандидати за стола на градоначалника са досегашния кмет Христо Миленков, Емилия Вълова от НДСВ и др.

Според мен Бойко няма нищо

Според мен Бойко няма нищо общо с тези кандидатури. Той не може да знае във всяко градче що за хора ще го подведат. Тук е било мястото на областната управа, тя би трябвало да познава хората от областта. Но жалкото е, че заради тези кандидати страда рейтинга и имиджа на Бойко и на ГЕРБ по места. Наистина жалко за ГЕРБ в Брезник!

Много жалко е за Бойко и за

Много жалко е за Бойко и за ГЕРБ че има такива кандидати за кмет и общенски съветници като тази листа в Брезник. Най големите мазници като Митко, Ина и Виолета искат да ни управляват. Срам за ГЕРБ.

Сдържан( може да го е срам -

Сдържан( може да го е срам - всички знаят как окраде чужденците, такас е гонят инвеститори в града),образован( да ще измисли повече начина да си напълни джобовете), възпитан ... (да преди месец беше много възпитан като Добревска му занесе подписката за Златната мина - абсолютен чукундур) може да носи и дънка и вратовръзка( може и затворническа унифорна да носи пак ще му отива)-умен,находчив,сериозен....С една дума-ГРАДОНАЧАЛНИК (с една дума поредния долен крадец )

Виолета, ама и ти ли се

Виолета, ама и ти ли се натягаш за зам. кмет? Та това място вече го е обещал на 10 човека.А ти не вярвам да се задоволиш с някаква си службичка.

Симпатизант на ГЕРБ

Сдържан,образован,възпитан...

Сдържан,образован,възпитан...може да носи и дънка и вратовръзка-умен,находчив,сериозен....С една дума-ГРАДОНАЧАЛНИК

Виолета Младенова

Абе хората са си прави, като

Абе хората са си прави, като е въртял далавери досега и се спукал да краде ... за каква предизборна програма ще ми говори?
Как ще повярвам че идва да помогне на града !?!?
Едни и същи хора, едно и също обкръжение, същите приятелски фирми.
Един нов какндидат да се появи и ще ги отвее всичките. А после да направи ревизия на предишните, да провери и фирмите на приятелчетата. Ако някой го направи и се грижи за града хората ще го носят на ръце.
Това ви пожелавам да ни се случи, да ги видим тогава градските "Випове"

Много добра идея и напълно

Много добра идея и напълно мисля че всеки нормален гражданин ще я сподели, защото по този начин всички ще се информират как ще се развива града ни. За града нито Станишев ще работи нито Борисов, нито други, защото си имат други проблеми.Кандидатите е важно да взимат адекватни решения как да се направи нещо за града и как да се решават проблемите на хората.Интересно е обаче тези фанатични изцепки където пишат глупости в сайта за всички за да има шоу дали ще разберат нещо с кухите си глави.

Нека кандидатите да изложат

Нека кандидатите да изложат своите програми и преоритети за развитието на града и Общината и как смятат да ги реализират.Тогава ще можем и ние гражданите да дадем своите идеи, а така също да се ориентираме правилно кого да изберем.Другото си е преливане от пусто в празно! Резонно е в малкия град всички да са обвързани с роднински и приятелски връзки ,но не това е най-важното!Важното е кой какво ще обещае и как ще го реализира!

Щом е за лапачка морал не

Щом е за лапачка морал не търсете.

Всяка жаба да си знае гьола,

Всяка жаба да си знае гьола, а не да е политическа проститутка както го беше оприличил някой.