Loading

И елхата в Брезник грейна

На 15 декември вечерта светна и брезнишката елха. Преди това събралите се граждани имаха възможност да присъстват на откриването на ремонтираната сграда на читалището, която има наистина съвсем нов облик. Чака се в близките дни и монтирането на оборудването на компютърната зала, за да се превърне културната институция в един съвременен комуникационен център, осигуряващ на желаещите връзка с всяка точка на света чрез Skype и www.facebook.com. След това кметът на града Христо Миленков запали светлините на коледната украса, пожелавайки на брезничани здраве и  весели коледни и новогодишни празници. Тези, които след това влязоха в читалището,имаха възможност да се насладят на едночасов коледен концерт на дует "Стил", който наистина очарова всички с изпълненията си.

E, намерихте с кого да се

E, намерихте с кого да се заяждате! Що не погледнете ония "по-сложните"!

Да! Както и Вие ,госпожо,

Да! Както и Вие ,госпожо, самата признавате - ТЯ Е ПРОСТА И НАХАЛНА !

Ей,културния..или

Ей,културния..или културната...може да е проста и нахална,но това читалище е видяло само добро от нея и аз съм свидетел,че тя е най-сърцатият човек там и определено НАЙ-ЗАСЛУЖИЛИЯТ!И може и ти да се понаучиш малко на култура - като за начало почни с това как се пише "Баба Яга"!

епа ходи да си я гушнеш-тя

епа ходи да си я гушнеш-тя си е дашна-нема да ти откаже

Това е убавица № 1 ти пък.

Това е убавица № 1 ти пък. кой не познава Хриси - певица - убавица. Сега като е и чистачка да мре ли жената.

Най-важната личност на

Най-важната личност на културата-чистачката на читалището-тя сигурно е най заслужилата личност за културата затова е на всички снимки-Позор!Позор, защото няма по -прост и нахален човек от тая самозабравила се баба Яга.По добре да си държи здраво дръжката на метлата и далеч от официалните събития.Кмете,тая само Ви излага!

честито!

честито!