Loading

И Георги Михайлов - кандидат за кмет?

Неуспелият в борбата  кандидат за кмет на БСП в Брезник Георги Михайлов  най-вероятно все пак ще опита силите си да седне на кметския стол. Човек на www.breznikonline.com  получи информация,че в едно от кафенетата в града се събират подписи в полза на Михайлов, който щял да се кандидатира като независим. След проверка се установи,че точно в това кафене такава акция няма, но жената зад бара потвърди,че бивша служителка в общината от времето на трите мандата на кметуването му се е заела със задачата и често наминавала през въпросното заведение. В случай,че се кандидатира, Михайлов ще продължи една печална традиция неуспелият във вътрешните избори на столетницата да се явява на изборите като независим.

Как се казвате госпожо?

Как се казвате госпожо?

Това, което е написано тук

Това, което е написано тук абсолютно противоречи на истината!
Аз съм тази, чието образование твърдите, че било плащано от бизнесмени- приятели на брата на майка ми.Истината е, че през цялото време съм се издържала абсолютно САМА, без помощта на каквито и да е бизнесмени или бизнесменки!
Доколкото ми е известно, моят дядо, Сандо Руски, с чиито дела аз се гордея, защото винаги са били в полза на населението на Брезник, доста Ви е помогнал и Ви е бил настойник. Кажете ми, защо се зароди тази злост във Вас сега? Защо сте приели настойничеството на дядо ми, когато сте били млад?

Кажете нещо за Мишо и за

Кажете нещо за Мишо и за Васко, за Коци, за Иван Павлинов, за Маргарита, и за всички останали.

целта на другаря георги

целта на другаря георги михайлов е да изкарана топломесто до пенсия и да се подсигури материално.Тои си е изпял песента нищо ново не е научил а от старотополижителното е забравил хитрец надува сапунени мехури готов е да участвува всяка партия която му предлага благинки.разказва приказки и бабини деветини.Няма конструктивна мандатна програма и екип с който да я реализирал Като възпитаник на ВПШ Москва освен руски друг език не знае.Знае апологетичния схоластичен догматичен марксизъмбенинизъм.Не познава социалнатапазарна икономика на запада.Като кмет дружеше с бизнесмените-ядеше пиеше с тях и приемаше подаръци от тях.Те му купиха и обзаведоха апартамента в Перник оградиха му къщата в Брезник плащаха следването на дъщерята на сестра мув Германия.Баща му Сандо Руски като шеф на държавна сигурност в околията направи маса поразии погуби много честни граовци интернира и разори почтени селски стопани от горнироманци завала и други села затова че децата им са емигрирали на запад.Неговото дело продължи сина му Георги Михайлов до и след 1989г
Едва ли сега някои ще даде гласа си за този локумджия хамалеон сънчоглед наследствен и пожизнен бизнес партократ

ГМ е несериозен локумджия

ГМ е несериозен локумджия надува сапунени мехури коруптен е няма нито опит нито потенциал за европеизиране на общината-имаза съветизиране не знае езици непознава теорията и практиката на социалната пазарна икономика на германия и скандинавските страни с трикове може само дапълни своята гуша аман от такива наследствени и пожизнени партократи-мени партийната си принадлежност според обстоятелствата.принципа му е самообогатяване.иска с кметската заплата и провизионни да си осигури благодатни старини.Колко години до и след 1989 кметува-резултата му е пълна разруха на селското сопанство промишленоста инфраструктурата на общината мизерия за подавляващата част от населението в общината.Стига..

г-н Георги Михаилов до и

г-н Георги Михаилов до и след 1989 е бил председател на ГНС и кмет на Брезник тои е завършил ВПШ в Москва и е бил подготвен и кандидат за първи секретар на ОК на БКП Брезник или са сътрудник на ЗК на БКП
Той е един от виновниците за срива на селското стопанство и на промишленоста на общината както и за спекулативните приватизаци на общинската собственост Неговата полритика беше продължена от дипл инж Христо Миленков също възпитаник на ВПШ Москва първи секретар на ОК на БКП Брезник предишен председател на ГНС първи секретар на ОК на БКП тези юнаци сменят партиите като шапките или подпетките на обувките си.за тях освен собствените им интереси друг аршин няма.Кметската власт имтрябва за индивидуален бизнес за такива не гласувайте

Ако бях на мястото на

Ако бях на мястото на "фискултурничката",първо щях да ти поправя правописните грешки,а именно:убижда,инжинерка,фискултурничка/за справка виж български правописен речник/.За лапането по време на нейния мандат като председател на Общински съвет проверете възнаграждението,което е получавала/почти на половина от това на другаря Ставрев/,нямаше заместник председател,който също да получава заплата,нито секретар от БСП,който да подготвя материалите за сесия.Мисля,че в този град има много злоба и завист,граничещи с простотия. - Ха, аз съм общински съветник и тук написаното е пълната истина! БРАВО!!!!!!

MNOGO SA DARTI FENOVETE ZA

MNOGO SA DARTI FENOVETE ZA TOVA IZPITANIE .
NEMA DA GO PREJIVEIAT.

МАХНЕТЕ ПОЛИТИКАТА ЭА ДА

МАХНЕТЕ ПОЛИТИКАТА ЭА ДА ОПРАВИМ ПОЛОЖЕНИЕТО/.@!

NE MISLITE LI CHE 29.08.2011

NE MISLITE LI CHE 29.08.2011 E PO VAJNO OT TOVA . TAZI TEMA E VALIDNA 4ETIRI GODINI A 29.08.2011 ZA CIAL JIVOT.?!!!