Loading

Кметът на Брезник положи клетва

Днес в 15.00 часа в салона на читалище "Просвещение" новоизбраните съветници и кмета на с.Ноевци - Снежана Славова и кмета  на Брезник - Васил Узунов положиха клетва.След това започна заседанието на Общинския съвет на община Брезник, което беше водено от най-възрастния съветник Иван Ставрев.

Направени бяха няколко предложения за избор на председател на Общинския съвет. Съветниците от "Бъдеще за Граово" предложиха Васко Попов.От ГЕРБ беше предложена Десислава Манова, а съветниците от БСП предложиха Ваньо Добринов.

Новият председател на Общинския съвет е Ваньо Добринов, избран със седем гласа. Десислава Манова получи четири гласа, а Васко Попов получи одобрението само на двама съветници.

Едно време някой беше

Едно време някой беше заплашвал партииното бюро ,че ако не му дадът апартамент ще се обеси на входната врата на партята,сега да не заплаши ,че ще се обеси в бесетката на общината зараде освобождаване на пенсионерките.

Ако всички не се сменят

Ако всички не се сменят тотално, има да си баем кой, колко заслуги има и на кого е човек. Айде стига са кибичили и са ни харчили данъците за тоя дето клати ... дърветата. Да поработят малко физически труд тия красавици от общината и кметството, не са толкова безценни, а са и доста навътре с далаверите на Лазаров и са облажили от тях. Това на всеки мислещ човек в този град е пределно ясно.

Е 20 години в патронажа май

Е 20 години в патронажа май са и стига!И какво като Лазаров не я е назначил, та той я подкрепяше непрекъснато, сега Узунов да я разкара и нея и всички протежета на Лазаров.И все пак може някои хора да не са чак пък толкова НЕДОСЕГАЕМИ! Ще видим!

Всеки случай Мирчева не я е

Всеки случай Мирчева не я е назначил Лазаров, тя работи в патронажа от 20 години и е започнала като най обикновена мед. сестра и се и издигнала благодарение на упоритостта й.Така, че не и берете грижата на Мирчева, има други боклуци и то в Общината и по селата. Там са не сменаеми.

Вероятно търпението ни трябва

Вероятно търпението ни трябва да продължи до следващите избори. Ако е вярно, че Михайлова ще е зам. кмет за какви промени говорим. Или мислите, че тя няма нищо общо с далаверите на Лазаров. Въобще работата е: "Променил се Илия - пак с тия!!!" Няма да се учудя, че комунистите разиграха голяма конспирация за да извъртят нещата така, че да ни убедят, че играят на балотажа не за Узунов. Или го убедиха на бързо след избирането му - все едно, налице е крупна измама и обикновените хора са отново разочаровани. Е, може пък и Господ да се намеси и да оправи неправдите - случвали са се и такива неща.

Просто има личности,които са

Просто има личности,които са недосегаеми,разберете го най-накрая!

Ама моля ви се, тя и Гинка от

Ама моля ви се, тя и Гинка от патронажа са най-компетентни, защо пък някой тях да ги мисли?

София си знае нещата,не я

София си знае нещата,не я мислете!!!

Икои са тези запознати?

Икои са тези запознати?

Е той е само от една седмица

Е той е само от една седмица на работа.Да имаме малко търпение, пък може и това да стане, нищо че София твърди, че е недосегаема - така говорят запознати.Може всичко да се обърне наопаки и да се прочисти общината, знае ли човек?