Loading

Кой определи преброителите в Брезник

На 14 януари,водени от желанието да ви информираме за събитията в общината, публикувахме списък на преброителите в Брезник. Този списък предизвика куп коментари, които доказват, ако не друго, то чувствителността на аудиторията ни  към темата. През тази седмица главният секретар на общината , г-н Иван Борисов, отправи обвинения към един от пишещите в www.breznikonline.com, че търси излишни сензации с този списък. Според него, би трябвало да се публикуват и изискванията за заемането на тази работа. След това обеща да ни ги предостави , а след още два дни заяви,че няма да го направи. Интерес към темата не липсва и в национален мащаб, тя беше интерпетирана и от някои водещи в страната медии. Ние пък не написахме нищо като коментар или позиция. Ако има изразени мнения във форума, те са на наши читатели,чийто брой , за наша радост, расте непрекъснато и вече надхвърля 6000 за последните 30 дни. Та г-н Борисов  в разговор ни  заяви,че е наредил на хората от  комисията по определяне на списъка с преброители да казват,че ТОЙ ОПРЕДЕЛЯ ПРЕБРОИТЕЛИТЕ И ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТОВА. Далеч сме от мисълта да го обвиняваме за това. В крайна сметка длъжността му предполага и поемането на определени отговорности. Лек грях(простим) от негова страна обаче е нередовното четене на www.breznikonline.com. Защото изискванията към желаещите за преброители са публикувани  на сайта ни на 4 ноември. В никакъв случай с публикуването на списъка не целим наслагването на негативно отношение към хората, които ще ни броят. Тяхната работа няма да е никак лека. Не сме съгласни и с изказаното (за наша радост само едно) мнение преброителите да не се допускат в домовете ни, не само заради евентуалната глоба. Напротив, призоваваме ви да им оказваме необходимото съдействие, за да се свърши работата наистина по европейски. На г-н Борисов желаем здраве и успешна кариера. И редовно четене на www.breznikonline.com:)

"Уважаемите" ни управляващи

"Уважаемите" ни управляващи взеха да си прехвърлят топката за да смекчат и раздвоят отрицателните нагласи на хората към тях. Това е изпитан метод в политиката. Няма да убъркате избирателите си, господа! Те вече не се хващат на елементарните ви уловки! Искат конкретни и точни отговори, а не алабализми!!! Защо реалните ви действия толкова се разминават от обещания, декларации, програми?

Gn. Borisov omrazna ni ot

Gn. Borisov omrazna ni ot vachta mazna fizonomia koiato tri mandata sedite bezdeino v obshinata s zaplata koiato ne zasluzavate osven edimpat v meseca da saberete kmeticite, stoite pred computara i se zanimavate s kluki i donosi i za tova li nosite otgovornost.

Господин Борисов, Вече ни се

Господин Борисов,
Вече ни се гади от вашето управление - на Миленков и Лазаров. Усетихме "социалния" полъх на ръководстото. От поведението ви личи наглост и безочие!