Loading

Несвързани коментари

СВОБОДА НА СЛОВОТО! Дано го оцените и да спрете да пишете за мен, че съм на този или онзи и че имам "шапка", упражняват натиск или каквото и да е там! Снощи бях в Брезник и съм очарован от многото дечица, които видях и се запознах с много хора! Смятам да продължа инициативите си за този град и разчитам на инициативността на Вас жителите. на Брезник. Имате прекрасен град, прекрасна природа и хубави хора! Поне това са моите впечатления! Пишете на воля, все пак това си е Ваш сайт - на жителите на Брезник!

С уважение!

Боян (kopcheto)

Поздравления! Вразуми се, но

Поздравления! Вразуми се, но да не е късно. Все пак разочарова много хора и те забравиха сайта. Ще се върнат някои, но не всички. Трябва още да се потрудиш за да спечелиш още привърженици. Брезничани в болшинството си са образовани и възпитани хора и ще оценят по достоинство прекрасния ти жест. Не мога да повярвам, че си върнал коментарите под онзи пожар в Секирна. Дано удържиш фронта, защото няма начин корупцията да не пусне пипалата си към теб отново. Кураж, брат!

Нема угодия ни на тия ни на

Нема угодия ни на тия ни на ония ... Бояне, много им обръщаш внимание на ... шубе ги е да си покажат носовете и да се покажат! Евала пич.

Нали сайта е твой? Когато

Нали сайта е твой? Когато пишехме, ти ни изтриваше текста! Сега си пиши и си чети!!!

evalata kop4e

evalata kop4e