Loading

Областният управител спасява 9-ти клас

Областният управител Иво Петров се ангажира със спасяването на икономическата паралелка на ПГСС „Никола Вапцаров" в Брезник -стана ясно на пресконференция днес, дадена в кабинета на губернатора. Първоначално паралелката, в която имаше записани девет ученика е била закрита от РИО, но след проведени разговори с родители на записаните ученици, г-жа Ваня Коконова, шеф на инспектората и ръководсвото на брезнишката община е взето решение да се изчакат поправителните изпити, които ще са в края на август. Причината е,че в местното СОУ „Васил Левски" има 10 ученика на поправителни изпити, като почти всички са изявили желание да се запишат да учат в Професионалната гимназия.

Дори и това да не стане до Министерството на земеделието, което все още е принципал на учебното заведение, ще бъде изпратено писмо с предложение за образуване на маломерна паралелка при поемане на финансови ангажименти от страна на общината. Така и дори да не се събере необходимия минимум от 18 ученика девети клас брезнишкото ПГСС „Никола Вапцаров" ще има.

 

Мене ме е учила Ангелова

Мене ме е учила Ангелова до осми клас, за това не могу да пишем како требе,и тия обноски сам ги научил от гимназията и са не могу да ги одучим.Но иначе в ПГСС е супер!!!!!!

С тези аргументи не защитаваш

С тези аргументи не защитаваш училището!Напротив!Иначе не би написал погрешно думите НАПРОТИВ И НАВСЯКЪДЕ! Да не говорим за обидното обръщение и пунктуацията като цяло! Далече сте,далече...

Значи там във "готиното" ви

Значи там във "готиното" ви училище ви учат и така за започвате изреченията с ТЪПАНАР!!! Удивително! е ще трябва областния да поработи малко и върху обноските ви.... Ха ха ха.Иначе БРАВО,чи пишеш на кирилица. Абе ще има напредък , ама малко трудничко схващате. Хей, и не скачай толкова. Така не защитаваш училището , а още повече се излагаш.

Тъпанар, ето, че мога да пиша

Тъпанар, ето, че мога да пиша и на кирилица и то добре.Какво искаш да кажеш че се излагаме на матурите. На против на всякъде има скъсани - случва се.Областния спасява училището не нас. Защото апетити за сградата дал Господ.

В това училище "толкова

В това училище "толкова хубаво", не ви ли учат да пишете на КИРИЛИЦА? Нали ви е "супер" даскалото. Ма кого заблуждавате, ние да не сме паднали от Марс, та не знаем колко е посредствено училището ви. Отивате там за да си изкарвате ей така оценките и после се излагате не само на матурите, а и не дай си боже ако ви приемат някъде да учите.А дали там ще ви спасява някой областен....?

PGSS e super daskalo zapisali

PGSS e super daskalo zapisali sa se 9 za6toto na detcata se vmenqava ot parvi klas kolko lo6o e tam a za6to ostavqt u4enitcite v 8 klas na popravka POMISLETE UMNI GLAVI!

PGSS e super daskalo zapisali

PGSS e super daskalo zapisali sa se 9 za6toto na detcata se vmenqava ot parvi klas kolko lo6o e tam a za6to ostavqt u4enitcite v 8 klas na popravka POMISLETE UMNI GLAVI!

И понеже техникума е "много

И понеже техникума е "много по-добър", заради това 9 ученика са се записали там и областният оправя положението. Въпрос на време е да се закрие това училище. Иначе относно гимназията сте прави за това, че се толерират децата на влиятелните хора в града и децата на учителите. мога дори да цитирам такива учители, които са доста за съжаление.

техникума е много по-добър от

техникума е много по-добър от гимназията! единствено в гимназията може да се постигне отношението към ученика е спрямо неговите родители! толкова са безскруполни че нямам думи! една учителка незаслужава да бъде там,най-много директурката.....долна пияница!!!

ma koko6kite imat li takav te

ma koko6kite imat li takav te imat akal da si stignat do doma