Loading

Общинският съвет ще заседава на 26.01.2012г.

На 26.01.2012 от 10.30 ч. в малкия салон на читалище „Просвещение" град Брезник ще се проведе заседание на ОбС Брезник. В дневия ред са предвидени за разглеждане 24 точки, сред които са Доклад за наблюдение на изпълнението на Плана за развитие на Община Брезник за периода 2007-2013г, Докладна записка относно кандидатстване са проект по мярка 322 „Обновяване и развитие на населените места" от Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013г, Докладна записка относно кандидатстване за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ : „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите",„Устойчиво развитие на туризма", Докладна записка относно приемане на списък на обектите за приватизация за 2012г, Докладна записка относно продажба на недвижими вещи, медицинско оборудване, намиращо се в кабинетите на общопрактикуващите лекари,Докладна записка относно приемане на Наредба за организация и дейността на Детска млечна кухня в Община Брезник и др.

 

Защо не !Хубаво е да се

Защо не !Хубаво е да се появява и нещо интелегентно!

! Снига сме се занимавали със селски величия!

Егати речта!

Егати речта!

“Да не забравяме, че тъкмо

“Да не забравяме, че тъкмо бившите седесари докараха ГЕРБ на власт:
аритметическа неопровержимост, като се има предвид, че електоратът на БСП и ДПС си остана приблизително същият, а СДС практически изчезна. Бившите седесари преориентираха фрустрираните си души към ГЕРБ. Днес духът на седесарлъка постепенно и опасно оживява, насаждайки политическо разделение и омраза. А наивно мислехме, че сме се сдобили с имунитет срещу тази дребна шарка след толкова разочарования. Управляващите, под прикритието на фалшиви демократични съображения, съвсем целенасочено се стремят да разделят, за да владеят. Историческият опит изглежда не ни е научил на нищо. Така и не разбрахме, че докато ни насъскват един срещу друг и в суматохата се кълнем помежду си, обикновено ни одират кожата. А когато забележим, че са ни бръкнали здраво в джоба, вече е късно. В ерата на "Фейсбук", глобалните кризи и революции ние продължаваме като застинали във времето ретрогради да се ругаем на "комунисти" и "ченгета". Защо ли се заблуждавах, че сме се поучили от грешките? Изглежда, фарсът е любимият театрален жанр на българите.“
Цитатът е от вестник „Сега“.

Няма да си отидат! Сами

Няма да си отидат! Сами никога! Снишили са се!

Чакат Гоце!Те унищожиха и БСП!

Ще докарам с автобуса всички

Ще докарам с автобуса всички дето гласуваха за Васето само и само да не са гнусните комунисти! Ще изпълниме площада и дано ги хване срам тези двамата червени мърса и да ни се махнат от главите!

Васето даааа,ама защо се

Васето даааа,ама защо се гушна с КОМУНИСТИТЕ?????? Ние го избрахме то4но за да изгониме тая ГАД! Да, ма ще дойдат другите избори и като чета че тумбалото става председател на бсп............ ще духат супата май!

Нека ви е гадно

Нека ви е гадно Брезничани!!!!!!!!!!!! Какво го боли кмета за това, че НА Вас не ви е добре. Цял мандат ще търпите защото Вие си го избрахте Васето!!!!

KOMENTIRAITE SI BIE KOLKOTO

KOMENTIRAITE SI BIE KOLKOTO SI ISKATE---DRYGARIA STAVREV SI E PAK V TOPLATA SI KANSELARIA NAD MOSKVA I SI VZIMA 3 ZAPLATI !1 PENSIA I TO DOBRA 2. ZAPLATA ZA OBSTINSKI SAVETNIK I 3. ZAPLATA KATO PREDSEDATEL NA PARTIATA BSP ---TAKA 4E ZA KAKVA PROMIANA GOVORIM!!!

Тумбалото сега щел да става

Тумбалото сега щел да става председател на БСП и член ще му е ставрев...ха ха ха смешници!

Благодаря на собственика на

Благодаря на собственика на сайта, затова че го има! Синият опиянен кощенски джип тези дни не е вилнял по улиците! Но видя ли го отново, отивам в полицията!!!!!!!