Loading

От утре - 4 юни пада забраната за риболов

От Изпълнителната агенция по рибовъдство и аквакултури съобщават, че забраната за любителски риболов пада от утре - 4 юни.

Смята се, че размножителния период на рибите вече е приключил и те са хвърлили хайвера си.
Любителите на този спорт обаче трябва да имат риболовен билет и да хвърлят въдиците в разрешените водни басейни. За Пернишка област това са язовирите Долна Диканя, Бегуновци, Завала, Бушляк и Лобош. Останалите водоеми са арендовани и арендаторите им определят условията за риболов в тях.
Стойността на целогодишен билет за риболов е 25 лв. Ако риболовецът пожелае, може да си извади билет за: 6 месеца- 15 лв, за един месец- 8 лв. и за една седмица- 4 лв. Пенсионерите - жени на възраст над 60 години и мъже над 65 години ползват 50% отстъпка от цената. Инвалидите и децата до 14 години ползват безплатен риболовен билет.

 

Много си прав!!! В

Много си прав!!! В конкуренцията ще си проличи колко струва!!!

Докато не се намери ново

Докато не се намери ново място за коментари, няма смисъл да се посещава този сайт. При положение, че някой пристрастен е с правомощия да контролира мненията, какъв смисъл имат тук коментарите? Сигурен съм, че много скоро хората ще си намерят подходящ сайт. Все пак идват избори и е редно масовия читател да бъде информиран какво е станало и става. При толкова богат избор на сайтове, този едва ли ще оцелее, но ще стане интересно, ако се опита да се конкурира с някой добър играч на този терен.

Ха-ха-ха!!!

Ха-ха-ха!!!

Айде на шараните!

Айде на шараните!