Loading

Разкрита е кражба във Видрица

Разкритa e кражба на медни изделия , ел.инструменти и уреди, извършена на 25 януари в с.Видрица, община Брезник.
При проведените оперативно-издирвателни действия от служители на РУП-Брезник е установен и задържан криминално проявеният О. Е. на 40 г., от гр.Перник. Работата по случая продължава.

само тепанье

само тепанье

Поздравления за тези

Поздравления за тези коментари! Много сте прави и дано "царуването приключи" наистина. Крайно време е учителите да бъдат в училище не от личен интерес, а за да са полезни на децата ни, поне директорите да си спечелят мястото с конкурс и не пожизнено. В Европа, доколкото ми е известно училищните директори са на мандат за няколко години, като политиците. Ако за това време не се докажат като добри специалисти, следващия мандат го печелят други и т. н., а тук някои си живуркат с десетилетия без конкурс и назначения благодарение на връзки и без оглед на показани качества.

ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ...Госпожа

ЧЕСТНОСТ, ПОЧТЕНОСТ...Госпожа "можещата" - Вълова, знае ли, какво е това? Дълбоко се съмнявам.А инак, че е можеща- можеща е...да лицемерничи, да се провира през иглени уши, само и само да се докопа до властта, да се стреми болезнено амбициозно единствено да задоволи личният си интерес - ето в това е можеща! Спор няма.Няма и за какво да завидиш на такъв човек, дори и благородно.Е, царуването ще приключи.Дано да е по-скоро, че страдат децата в училище от толкова безполезни амбиции.

Лошото е, че има можещи и

Лошото е, че има можещи и знаещи хора, които са отвратени от властта и политиката именно от такива като Вълова. Те не искат да им тежи на съвестта да бъдат част от тази мафия на "кадърни" управници. Няма как като влезеш във властта да се опълчиш сам или с шепа хора срещу корупцията и ако случайно се озовеш там и не желаеш да играеш хорото на болшинството, които са там заради личната изгода, трябва да се откажеш от властта или да се хванеш на това хоро - пример бившия съветник Петров. Не е голяма философия да се кандидатираш и спечелиш понякога, трудното е да останеш почтен човек и да работиш честно за обществото.

Не знам кога най-накрая

Не знам кога най-накрая брезничани ще спрат със самочувствието си без покритие.Като толкова много ви е яд на Вълова и не я искате , ами кандидатирайте се вие! Но не ставате за нищо освен да критикувате кадърните !Може жената кандидатира се !

Правилно! Ако Вълова има грам

Правилно! Ако Вълова има грам достойнство да се маха и остави длъжностите на грамотни, енергични и некорумпирани хора, все още се намират и такива.

Даа, превъзхожда ни

Даа, превъзхожда ни Вълова....по килограми, по алчност, по лицемерие! И, защо хората да не си изказват открито мнението за нея? Какво ще стане? На "царя" ли ще отърчи да се оплаче? Тя е изпята песен.Да остави и управлението на училището на грамотни люде.

Манете я Вълова!Тес Дончев се

Манете я Вълова!Тес Дончев се пришиват и са все на Власт!

По-важна е друга тема! За млекото и млечните продукти!

Всички виждаме качеството ! А за хигиена да не говорим!

/ Виж при Драго , а в Муртинци /Пълнят торбите на проверяващите!

Екологът на общината и търговеца поглеждат ли или живуркат в кабинетите!Гледат да не си мръзнат!Ама не затова им плащаме!Ако не вършат работа - смяна!Стилът "Миленков" мишкуване мина! Употребява ли
сесухо млеко и полмово масло? Тровят ли ни? Това е важно!

Брей компетентни брезничани,

Брей компетентни брезничани, много знаете бе, какво сте се вторачили у Вълова . Много ви превъзхожда госпожата. Аз пък мисля, че е страхотен човек и преподавател, познавам я добре. И само тя ли е раздавала пари по време на избори, я се замислете, ако имате с какво?

Не знам кой е написал

Не знам кой е написал предходния коментар, но ЕВАЛА! Адмирации за истиността относно "синдрома" Вълова.Много точно, вярно и на място казано, стига да има някой висшестоящ, който да го прочете и да бъде заинтригуван.Дано! Крайно време е тази "псевдо" директорка да освободи мястото на компетентен, грамотен и достоен кандидат, който разумно и прозрачно ще ръководи училището.Ако разбира се, Дженкова не се върне.