Loading

Сградата на СОУ "В.Лески" ще бъде санирана

Сградата на СОУ „Васил Левски" в Брезник ще бъде санирана по проект по оперативна програма „Регионално развитие" и е защитен пред МРРБ.

Проектът е свързан с прилагане на мерки за енергийна ефективност. Той трябва да бъде реализиран за срок от 1 година и е на стойност 637 787,58 лв. Размерът на безвъзмездната помощ е 542 119,44 лв., а собствения принос на общината е 95 668,14 лв.
Предвидено е да бъде направена топлинна изолация на сградата отвън, ремонт и подмяна на вътрешните отоплителни инсталации. Ще бъде обновена също фасадата на учебното заведение. Няма да се пдменя дограмата на училището, защото тя вече е сменана по друг проект, поясниха от общината.
Със санирането ще бъдат пстигнати подобряване качеството на живот и работната среда с по-добър достъп до основните услуги и нови възможности за повишена регионална конкурентноспособност и устойчиво развитие на общината. Основната цел е да се осигури подходяща и рентабилна образователна инфраструктура, допринасяща за устойчиво местно развитие.
„Васил Левски" е средищно училище, осигуряващо качествено образование на 370 ученици.

 

Само 370 ученици !??????

Само 370 ученици !??????

Да!Да се нагълтат с парички

Да!Да се нагълтат с парички преди изборите,че после не се знае...

Поредната перачница за

Поредната перачница за парички! По принцип няма нищо лошо в това децата да учат в хубава и топла сграда, нооооо....

E VREME BESHE.

E VREME BESHE.