Loading

Въпросът с анонимните коментари бе разискван и на заседание на ОбС Брезник

Като последна точка и решение в същото заседание за издаването на пилотен брой на вестник "Брезнишки вестник" общинските съветници в двадесет и трета точка са обсъждали:  Декларация от ОбС относно сайта за Брезник с Решение № 37 и на основание чл. 21 ал. 1 т. 23 и ал. 2 от ЗМСМА, Общински съвет Брезник приема следната

ДЕКЛАРАЦИЯ:

         Общински съвет – Брезник с настоящата декларация изразява несъгласието си с дадената възможност за анонимни коментари в открития форум на сайта на гр.Брезник, в които коментари се изнасят неверни и позорящи твърдения и обидни квалификации и клевети по отношение на Общински съвет – Брезник като орган на местното самоуправление и местната администрация, както и по отношение на отделните общински съветници и техните семейства, с които коментари  превратно се използва принципа на свободата на словото, за да се засегнат пряко гражданските права на същите по един недопустим за гражданското ни общество  начин и представляват  основание за ангажиране на деликатна отговорност след установяване на авторството им. 

   Общински съвет – Брезник апелира към собственика на сайта да извърши необходимите промени,които да предвиждат коментари във форума да се публикуват след предварителна регистрация и извършване на преценка от администратора дали с публикуването им няма да се накърнят гражданските права на съответните обществени личности, чрез изнасяне в публичното пространство на уронващи честта и достойнството им твърдения.

Източник: Община Брезник

MINUTKA ZA REKLAMA -FIRMA

MINUTKA ZA REKLAMA -FIRMA AGRIVA E NAI-DOBRATA I 6EFOVETE NAI-VE4E!

........"Верните и обективни

........"Верните и обективни неща липсват и не им се обръща внимание защото няма пикантерия.Това е една декларация която изразява мнение че "НЕ ОДОБРЯВА ПИСАНЕТО НА НЕВЕРНИ НЕЩА".Втората стъпка която трябва някой да направи е да заведе дело и тогава всичко ще си дойде на мястото."
Давай,Деси завеждай дела,тебе само за това те бива- но резултатите от делата май не са в твоя полза.А за пикантериите не е необходимо да се пише - Ицан сам си сътворява пикантерии и те се чудиш как да ги замазваш.

Явно този театър е по

Явно този театър е по зрелищен и всички писачи са "компетентни" на онзи там където беше в читалището бяха простите хора от града.

Прави са съветниците защото

Прави са съветниците защото има дребни души и некадърници който не могат да си намерят работа и се чудят каква гадост да сътворят и пишат неверни неща и неща който сами си измислят за да направят шоу .Верните и обективни неща липсват и не им се обръща внимание защото няма пикантерия.Това е една декларация която изразява мнение че "НЕ ОДОБРЯВА ПИСАНЕТО НА НЕВЕРНИ НЕЩА".Втората стъпка която трябва някой да направи е да заведе дело и тогава всичко ще си дойде на мястото.
В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ТОВА ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ НАПИСА ЗА ТЕАТРАЛНОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ И САЛОНА НА ЧИТАЛИЩЕТО БЕШЕ ПЪЛЕН С ХОРА. ЗАЩО?
ОТГОВОРА ПРОЧЕТЕТЕ В КОМЕНТАРИТЕ ТАМ ИМА МНОГО "КОМПЕТЕНЦИЯ"

"Абе я направо да се забрани

"Абе я направо да се забрани Интернет, вестници, телевизия, да се закрие пощата и училищата в Брезник. Така никой няма да може да критикува съветниците, грамотните хора ще измрат, а децата няма да могат да пишат и никога вече управниците няма да имат дискомфорта да пишат за тях. А ако чуят някой да говори в кръчмата направо да го екзекутират."
ДА ЖИВЕЯТ ВЛАСТОИМАЩИТЕ - ЗА "ПРОСТОЛЮДИЕТО"-ТОЯГА И ДА НЕ НАДИГА ГЛАС

"Както се разбра въпросната

"Както се разбра въпросната ДЕКЛАРАЦИЯ е подготвена от г-жа Десислава Христова - тя да може да затвори устата на цял Брезник, за да не говорят за Ицан / съпруга й / ще е добре, но хората не спят."
Г-жа АДВОКАТКАТА може и да се води юрист, но само за да оправя бакиите на мъжа си - както е тръгнало ще почнат и са почнали дела към хората, които са си позволили да го накажат или дори да му се "опънат".

лредполага се,че има поне

лредполага се,че има поне един юрист в тази община/не като Калинка/,за да им преведе на ОС за какво става въпрос!?другото е бла,бла ...

лредполага се,че има поне

лредполага се,че има поне един юрист в тази община/не като Калинка/,за да им преведе на ОС за какво става въпрос!?другото е бла,бла ...

Както се разбра въпросната

Както се разбра въпросната ДЕКЛАРАЦИЯ е подготвена от г-жа Десислава Христова - тя да може да затвори устата на цял Брезник, за да не говорят за Ицан / съпруга й / ще е добре, но хората не спят

До Анна. Казвате, че тези,

До Анна. Казвате, че тези, които са гласували "ЗА" не са били наясно за какво гласуват. Е, тогава ние за някакви фигуранти ли ги избрахме или за съветници. Трябва да знаят в края на краищата, защо са там и защо им плащаме от нашите джобове да работят за нас. Ако има инфантилни да идат на лекар и си подадат оставка.