Loading

Засилени проверки по водоемите

Специализирани полицейски операции започват и по водоемите. Акцентът ще падне главно върху язовирите, които откакто започна кризата се радват на все повече посетители.
Проверките ще бъдат съвместни с общините, в чиито прерогативи е налагането на санкции на нарушителите. След инцидентите на къмпинг „Градина" и в язовир Искър ще се следи изкъсо за нерегламентираното използване на джетове и моторни лодки. Необходимо е  арендаторите да проявят повече отговорност и повишено внимание и контрол, за да не се случват подобни трагедии и в пернишко.
В региона, поради липсата на спасители къпането в язовирите е забранено, но никой не спазва забраните. Затова контролните органи ще проверяват и наличието на предупредителни и забранителни табели в района на вадоемите. Инспекции ще има и в локалите край бреговете им.

Не говори глупости за да не

Не говори глупости за да не говорят и за теб.

? ЗАЩО СПИРАТЕ ВОДАТА НА

? ЗАЩО СПИРАТЕ ВОДАТА НА ВИЛАДЖИЙТЕ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ? "Е СЕГА ШЕ ХОДИМ ДА СПРЕМ ВОДАТА НА ВИЛАДЖИЙТЕ ДЕТО ИДВАТ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ- ДА ИМ Е ГАДНО - "ЦИТАТ "?!

Хора,защо пишете и

Хора,защо пишете и разсъждавате на теми дето не са ви ясни,този който мисли че има вода и някой от управата има интерес да не я пуска да дойде в Режанци и да види има ли вода в каптажите или не !Не говорете неща породени от завист или просото ей така да се намираме на разговор.На никой няма да му бъде отказано да види колко вода имаме наличност.И още нещо когато спрат да си пълнят басейните и да си поливат тревите тези дето говорят глупости тогава ще има вода !И престанете да наричате кмет и зам кмет ако имате проблем с някого кажете му името нали сте отговорни към това дето пишете !Аз съм жител на село Режанци !

ЧАО ?!

ЧАО ?!

но и двамата да не са в

но и двамата да не са в селото> от 48 часа?

една молба към кмета и пом.?

една молба към кмета и пом.? кмета да не спират водата да видиме дали ще има >

И БЕЗ МАНИПУЛАЦИЙЙЙЙ/.,

И БЕЗ МАНИПУЛАЦИЙЙЙЙ/.,

И НА КРАЯ ПУСНЕТЕ ВОДАТА В

И НА КРАЯ ПУСНЕТЕ ВОДАТА В СЕЛО РЕЖАНЦИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС.

ТАЗИ ТЕМА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ

ТАЗИ ТЕМА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ Е ПРИЯТНО НА НЯКОИ ХОРА ОТ САЙТА. НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ВСЕ ТАКА . ВСИЧКИ СМЕ ПОТЪРПЕВШИ ОТ БЕЗВОДИЕТО . НО НЕ МОЖЕМ ДА ТЪРПИМ ПРОИЗВОЛА И САМОУПРАВЛЕНИЕТО НА НЯКИЙЙЙ КМЕТОВЕ ПО МЕСТА . И ТОВА ТЕ ДА НИ ПОСТАВЯТ ЗАВИСИМИ ЗА ТЕХНИТЕ МЕСТА ВЪВ ВЛАСТА - ТОВА Е ПРЕДИЗБОРНА МАНИПОЛАЦИЯ/

А И СИГУРНО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ,

А И СИГУРНО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ , ЧЕ ЗА ДА РЕШИМ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ. И ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА. КАТО ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.ВСЕ ПАК СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ . ТОВА ВЛИЗА В ТЯХНОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ.