Loading

Багер изтегля коли от преспите край Мещица

Бедстващите хора при пернишкото село Мещица бяха спасени с помощта на багер на старческия дом в Брезник. Шефът на социалното заведение Георги Боянов е изтеглил поне 8 коли.

„Помолих го лично за съдействие. Той изтегли всички закъсали от разклона на село Вискяр до Мещица. На пернишка територия са се включили и екипи на гражданска защита", заяви кметът на Брезник Васил Узунов.
Повече от 5 часа престояха в преспите между Перник и Брезник около 20 души. Заради силни навявания пътят бе затворен. На мястото пристигна лично и областният управител на Перник Иво Петров.
Затрупани са отклоненията за селата Радуй, Расник и Вискяр. Там не може да бъде закаран хляб на хората. Откъснати от света са също Лесковец, Люлин и две махали на Ярджиловци.
От днес започват да се издирват и бездомни хора в Пернишко, които ще бъдат настанени в здравни заведения. Ще се проверят и самотноживеещи хора в отдателечи и откъснати места. Целта е да им бъде осигурена помощ.

 

Подреждането е доже МНОГО

Подреждането е доже МНОГО ДОБРО с малки пропуски, но постепенно ще ги запълваме!

добре сте ги подредили !

добре сте ги подредили !

Прав си човече и за "ЕЛИТЪТ В

Прав си човече и за "ЕЛИТЪТ В БРЕЗНИК СА - МИТКО, БЕТИ, ЕЛИ БАРАКЛИЙСКА, ИНА РАБАКОВА, ГРАФА, ИРИНЧЕТО, МАЦА ФРИЗЬОРКАТА, СВЕТЛА ДЖАРА И МУЖ И АСЕНЧА ОБЩАКА, КАТЕТО И ТОШКО ЧУКЧЕТАТА, ТАКА КАКТО ВИЖДАТЕ СЕ ОТБОР ЮНАЦИ!" си прав, но си пропуснал още едно видно "елитно" семейство ДЕСИСЛАВА И ИЦАН ХРИСТОВИ и те се вписват в отбора юнаци.Само не знам как са помогнали за лечението на Ина , но нека бог ги съди ако не помогнат това детенце да се усмихва отново.

ХОРА, нека дадем по още някой

ХОРА, нека дадем по още някой и друг лев и успеем в срок да подсигурим парите за лечението на Ина - тя е едно от нашите деца, да не се скъпим.

Сигурно си от "елита" но си

Сигурно си от "елита" но си пропуснат в списъка и затова толкова ти е криво, че "комплексари и злобари" пишат. Пишат хората но пишат истини и те е яд ,че не могат да се затворят устата на всички - приеми някои истини.

Този град е пълен с

Този град е пълен с комплексари и злобари! Каквото и да направи Кмета за доброто на хората в града и общината, винаги ще се намерят "умници" да пишат глупости т.е. това са хората които за нищо не стават, нищо не правят , а в същото време пишат и са недоволни, но и те незнаят от какво. Кой за какво става не е ваша работа, вас и за това не ви бива. Хванете се и вие да свършите нещо!

Елит ли чисти експлоататори и

Елит ли чисти експлоататори и нагаждачи в своя полза

"ей ,не знам кой ,какъв си и

"ей ,не знам кой ,какъв си и защо си ,но нямаш право да говориш така ;) защото съм сигурна ,че не си и направил и половината от това,което тези хора са се трудили и работели .. !!" - какво са се трудели и работели "ТЕЗИ" хора, това ли че приватезираха на безценица сгради, или са вложили денонощен свой труд.Ти работил ли си при някой от тях - виждал ли си трудов договор с тяхна фирма - колко часа работиш,колко ти плащат и на колко те осигуряват - ПИТАМ:КЪДЕ СА ДАНЪЧНИТЕ ?

"НЯМА ЕЛИТ, НЯМА

"НЯМА ЕЛИТ, НЯМА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ" - ти ще кажеш, може и да няма действително елит, но има хора, които се МИСЛЯТ ЗА ЕЛИТ.
"А тия дето ги сочите за елит са чиста проба кибици, кръшкачи, връзкари и неграмотници - СРАМ!!!" - МНОГО МНОГО СЪМ съгласен, както и съм съгласен с разпределението на "елита" по длъжности, а именно цитирам:Предлажения:

Политик--Попов /лидер от старо Гърло/

-Миленков- комунист -лейбърист

Полицай -Ицан

Интелегенция -Чанев

Търговия- Фуса /крадено железо /

Други номинации:

Кой тъпчо отвори тази тема за

Кой тъпчо отвори тази тема за елита, че и имена цитира. Какъв елит, какви пет лева? Това да не ви е татово време с ордените, заслужилите майстори и народни дейци. Едни от "елита" разграбиха общината и едни чудни "ремонти" направиха на читалища, та сега се чудят новите как да свържат двата края. Вижте Трън какъв център има, а е дълбока провинция. Ние дето работим половината град в София сме си като едно по-големо село със спирка в центъра, обаче със златно читалище с никаква посещаемост. Що не викнете специалисти да направят драм състави, хореографии, спектакли, хорове за учениците и да използвате чистак новото читалище. Децата пият, пушат, някои наркотици използват и на училище само фиктивно ходят - особено тези в МТУ-то. НЯМА ЕЛИТ, НЯМА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, РОДНАТА ФОЛК-ФУРИЯ КАТИ ОТДАВНА ЗАЛЕЗЕ И НИКАКЪВ МОРАЛ НЯМА ПОНЕ БАЩА СИ ДА ПОГРЕБЕ. А тия дето ги сочите за елит са чиста проба кибици, кръшкачи, връзкари и неграмотници - СРАМ!!!