Loading

Ирена Соколова се срещна със земеделски производители в Брезник

Депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова, директорът на областната аграрна дирекция Радослав Радославов  и представители на ДФ „Земеделие" днес се срещнаха със земеделски производители от община Брезник.Те ги информираха,че от тази седмица започва превеждането на директните плащания в банковите сметки на стопаните.

Производителите на земеделска продукция в общината имаха възможност да зададат своите въпроси на специалистите.Питанията бяха най-често за финансовото подпомагане за сектора. 

След като Европа започна да подпомага директно стопаните с безвъзмездни субсидии,те вече са длъжни да декларират печалбата си пред Националната агенция по приходите. Тази година за ърви път производителите ще трябва да попълнят данъчни декларации. По време на приемната специалистите им обясниха как да оформят документите.
През 2010 година регистрираните земеделски производители в областта са били 670, а тези очертали земите си и декларирали ,че ги поддържат в добро състояние са 1200.От тази седмица ще започне зареждане на техните банкови сметки по линия на директните плащания.

 

***

***

Работете!

Работете!

Добро утро на всички! А сега,

Добро утро на всички! А сега, ако обичате прочетете мотото на конкурса как беше -НЕ НА КАКВО??? На ЦИГАРИТЕ! Оставете ромите за други коментари, тук драги ми човече иде реч за цигарите и само за тях.Май направихте "циганска работа", а? Визирам конкретно господина с предпоследния коментар. И каква "знънлива" реч...

Абе ти си луд, какъв акъл че

Абе ти си луд, какъв акъл че ти даде ставрев-дъртия, он е прост като галош.Лели е учил аонсу може да казва тетерадка.Тъпанар.Нека целива плакатите на гоце.Он това га може.

Тази Соколова що не ги пита

Тази Соколова що не ги пита земеделските производители защо не плащат рентата на хората... Искат и искат от тази държава субсидии и разчитат само на тях. Много от тях ги показват като угар, което води след себе си субсидия. Аз съм от трънско и брезнишкия Митко Ставрев се крие като мишка и не ще да ни изплати рентата. А години наред ни лъже пролетта, а есента никакъв го нема. Бил син на Вашия партиен секретар, па нека баща му му даде акъл, че така не се прави........