Loading

Столични пенсионери проявяват интерес към имоти в Брезник

Председателят на Регионалното сдружение за недвижими имоти в Перник Йордан Петров заяви че жилищата в пернишките общини Брезник и Радомир  представляват голям интерес за пенсионери от София.

 Въпреки застоя на пазара и обедняването на хората, все пак се срещат такива, които търсят да закупят имот в едни от най-скъпите вилни селища на Перник, които са в близост до столицата - Драгичево, Рударци и Кладница.

Най-скъпите къщи по тези места започват от 50 000 евро и варират до 250-300 000 евро, твърдят брокери на недвижими имоти от Регионалното сдружение недвижими имоти в Перник.

Втората категория имоти са за хора с по-скромни възможности. В селата Люлин, Мещица и Дивотино цените за гредоредни къщи варират от 30 000лв. до 50 000евро. Те се купуват предимно от млади семейства, които искат да избягат от шума на големия град. Най-евтини са къщите, в по-отдалечените пернишки села. Там цените варират между 30 000 и 50 000лв.

Има търсене, следователно

Има търсене, следователно цените ще се качат. Но разбира се, трябва да са в границите на нормалното. А кое е нормалното...това, което е склонен да даде бъдещия купувач :)

nababvaneto na tsenite e

nababvaneto na tsenite e prosto fars

Opredeleno ima izkustveno

Opredeleno ima izkustveno povi6enie na tsenite

Смешници! Какво ще кажете

Смешници! Какво ще кажете като видите обяви за къщи по 20000 лева. Изкуствено качват цените!