Loading

Мартенска феерия в училището в Ноевци (снимки)

Изложба от над 100 мартеници направиха децата от ОУ "Христо Смирненски" в Ноевци. Червено - белите носители на здраве и пролетно настроение са изработени в часовете по домашен бит и техника при най-малките и домашна техника и икономика в средния курс. Сред мартениците има уникални произведения на изкуството , които радват окото. Изложбата е аранжирана от преподавателката Светлана Михайлова и носи добро настроение на всички учители и ученици от ноевското училище.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

В предходни коментари пише:

В предходни коментари пише: "Щом някой се осмели да каже истината, която не се харесва на управниците и свързаните с тях отрепки го обяват за "ЛУД" и "БОЛЕН МОЗЪК". След това някой е написал: "Не ви ли стана ясно, че има ЛУДИ, които ни занимават с техните измислени проблеми!". Искам да попитам "нормалния/НЕЛУДИЯ/" какво е измислено според него от "лудия" в поставените проблеми? Аз видях много разумни, убедителни и съпроводени с доказателствен материал доводи за достоверността и сериозността на проблемите в статиите на Алекс и болшинството коментари. Бих желал да разбера къде точно лудите си измислят и защо не трябва да се интересуваме от произтичащите процеси в това училище. В какво се проявява тази лудост, защото обвинението е сериозно и увисва във въздуха без реална обосновка. Ако нямате аргументи да обосновете тази лудост, трябва да ви считаме за виновни за нарушенията и злоупотребите в училището и клеветници на честни хора!!!

Защо като проблемите са

Защо като проблемите са измислени според вас-близката на кметове и далавераджиите, никой отговорен за образованието в общината не опровергава "клеветите", а се налага да се търсят независими експерти да ги коментират, понеже тука се влачат с години. Тия хора дето напуснаха училището, също не опровергават изнесената много конкретна информация. А като ви е втръснало, си се занимавайте с птичките и тревичките, а не ни налагайте пристрастното си отношение. Този сайт е именно за такива теми, химните си ги пейте в общината при ваште хора и наистина не четете - да не ви боли и още повече да се страхувате.

Абе, хора, Не обръщайте

Абе, хора, Не обръщайте внимание! Не ви ли стана ясно, че има луди, които ни заливат с техни си измислени проблеми! И аз не я познавам въпросната госпожа, а и за нищо на света НЕ искам да я познавам, но тя втръсна на всички! Аз лично спрях да чета всичко, свързано с Ноевци! Ако можете - направете го и не се впечатлявайте! То и нищо ново не може да се измисли! Тя като развалена грамофонна плоча повтаря едно и също!

Точно тия властници

Точно тия властници демокрацията много ги затормозява, сайта също много им пречи, свободните коментари яко ги шашардисват и само се жалват срещу анонимността и неистово плачат от нея без да ги е срам, че и те са анонимни. Мислят да протакат уличаващите ги проверки до края на учебната година и дори до края на мандата. Много е просто да се свери една програма, но няма да го направят, докато стане неизбежно. И понеже още от тях зависи кога ще стане неизбежно, ще се "разсейват" с разни процедури и ще оставят още един випуск ученици да бъде осакатен от некадърните им протежета.

stiga stiga banalni ste

stiga stiga banalni ste

До анонимния автор на “Много

До анонимния автор на “Много моля,престанете с тази Петрова...“ Няма да престанем,докато не получим някакъв отговор от хората,които получават заплатите си,за да отговарят за образованието.Срамът е за тях.Ако вас не ви интересува ноевската феерия,намерете си друга тема.Хората искат отговори,а не наглост.Няма ли някой,който да обясни на управляващите какво означава демокрацията?

Много моля,престанете с тази

Много моля,престанете с тази Петрова!Не знам коя е тя и не ме интересува,но се питам защо ни занимавате с нея? Що за учители сте Вие и на какво учите децата? На клюки,мерзост и доносничество,скрити зад анонимността ! Престанете най-после ! Срамно е !Дваж по-срамно е,че се наричате УЧИТЕЛИ !

Имайте търпение, народе.Още

Имайте търпение, народе.Още малко остана и на "чичкото" и на Светлето. Никой не е вечен, само дето се питам тази "чичовата убавица" има ли мънчико достойнство? А чакайте....това дали знае изобщо що е?

Какъв следваш мандат, те

Какъв следваш мандат, те трябва да се изселят от областта, не трябва да дишат въдуха в Брезник, да не го замърсяват. Няма ли по-големи началници, ресори, само кмета ли е меродавен.

Така е в Брезнишко! Щом някой

Така е в Брезнишко! Щом някой се осмели да каже истината, която не се харесва на управниците и свързаните с тях отрепки го обявяват за "луд" и "болен мозък". Мълчете си и се правете на малоумни и разсеяни, ако не искате да получите тяхната неизбежна диагноза. Те всички имат висша медицинска подготовка, нищо че не могат да осигурят 24 часово лекарско дежурство за един цял град-бил той и малък. Идете нощно време като се разболеете те да ви диагностицират, ако още не сте получили компетентното им заключение "луд". Не ги интересуват никакви факти, цифри, очевадни грешки, те едно си знаят и си го повтарят до ... следващия мандат.