Loading

Пловдивчанин заби кроше в лицето на социална работничка от Брезник.

Инцидентът станал вчера около обяд, съобщиха от полицията.

39-годишният Л. Т.  бил недоволен от спазването на законовите разпоредби. Затова нахлул в дирекция „Социално подпомагане“ и нападнл 52-годишната служителка В. Г., която била на работа. След като я ударил, пловдивчанинът избягал и се опитал да се укрие.

След проведени незабавни оперативно – издирвателни мероприятия от брезнишките криминалисти е установен и задържа.  Л. Т.е познат на  органите на реда с унищожаване и повреждане на чуждо имущество.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава

източник:mirogled.com

"кандидЕтирах" ?! Хахаха, ми

"кандидЕтирах" ?!
Хахаха, ми много си грамотна. А и да е техническа грешката, като вириш грамотен нос, си проверявай поне "грамотните" писания, че има още едно две такива изразчета :D
И да не забравяме запетайките:D:D:D

"Много си права за държавните

"Много си права за държавните служители т.е. за назначаването им.Кандедатстването за МВР е същия катаклизъм - там са се закотвили хора като Ицан / когото напоследък отново виждам в града / и няма освобождаване независимо дали стават за тази работа или не - дали отговорят на условията и изискванията няма значение - важно е жена ти да е "фактор" някакъв."
Не знам кой е фактор и кой не е , но знам , че много кадърни и грамотни хора стоят без работа.Да не говорим за вишистите - среднисти или с основно образование са се намърдали на сладки работи, но са партийно верни, а останалите - вълци ги яли.

Пак ли Ицан бе - аман от

Пак ли Ицан бе - аман от него.Не миряса тоя човек.Ако пак се е "разболял" да му мисли медицината - при толкова болести не се знае как деяни. Може да ги лекува с пиячка и затова често боледува, но винаги е излекуван - уникален случай.

Много си права за държавните

Много си права за държавните служители т.е. за назначаването им.Кандедатстването за МВР е същия катаклизъм - там са се закотвили хора като Ицан / когото напоследък отново виждам в града / и няма освобождаване независимо дали стават за тази работа или не - дали отговорят на условията и изискванията няма значение - важно е жена ти да е "фактор" някакъв.

Грамотна съм и с образование

Грамотна съм и с образование и се кандидетирах за работа , но в социалните да те назначат трябва яки връзки - много яки.Между другото назначаването на всички места за държавен служител в Брезник става с много яки връзси и плащане кеш. Не ми говори за злоба и простотия - нямаш основание защото сигурно си на сладка и топла работа.

Защо като сте толкова

Защо като сте толкова грамотни и знаете всички закони и правата си, не се кандидатирате за социални работници и "слуги" на хората. Всички работещи в тази система са достатъчно възпитани и не вярвам с некой да са се подиграли. В един дом има по 4-5 човека и все некой е недоволен, а вие искате от тези хора да раздават помощи и т.н. на всички които почукат на вратата. Който има право /по закон / получава и е доволен от тях, на който му е отказана такава е недоволен. Пет добрини да получите, веднъж отказ и край, вече плюете. Това е нахалство. Има ред по които ако някой не е доволен от обслужването и решението на служител, има право да си търси правата на по горна инстанция а не се саморазправя с този или онзи.
Злобата и простотията нямат почивен ден.

Подиграват се с хората а

Подиграват се с хората а после биле ги били.

Точно така служител.Това

Точно така служител.Това означава че е там за да е в услуга на хората а не да се подиграва с тях.

Никой няма право сам да

Никой няма право сам да раздава правосъдие, в случая - юмруци.Ако е бил недоволен този,да е потърсил съдействие от директорката на социални грижи, или от някой друг.Не може да отидеш някъде, в някоя институция или учреждение, да не си съгласен с реда и правилата там и да се саморазправяш по такъв просташки начин. Що за първична реакция, що за липса на възпитание? Тази жена си е вършела работата, като е спазвала определените изисквания за длъжността, която заема.Няма лично отношение! Не пишете повече глупости и не подкрепяйте поведението на този човек, защото той е проявил насилие над служител.А това се наказва от закона.И не се излагайте с писаници за етнически скандал и тям подобни.Виолета е прекрасен човек.Хубав късен следобед на всички!

Ako bqh myj az syshto i bih

Ako bqh myj az syshto i bih udarila krushe w glawata na tazi syshtata.
Mislq che e nacistka poznawam q mnogo dore. Dano ne stane nqkoi etnicheski skandal samo che she plamne celiq Breznik. Ot towa koeto znam sa gotowi pone 70 ili 80 choweka da izlqzat, she stane mazalo.