Loading

Първа детска полицейска академия бе открита и на територията на община Брезник.

По този начин инициативата обхвана цялата община Перник и всички населени места са вече съпричастни на идеята на ОДМВР -Перник.

Откриването се състоя в 13.00 ч. в двора на ОУ ''Христо Смирненски '' в с. Ноевци. На празника присъстваха г-жа Ирена Соколова - народен представител, кмета на гр. Брезник г-н Васил Узунов, кмета на кв. ‘'Изток'' г-н Иво Иванов, ръководството на ОДМВР Перник, началници на Районни полицейски управления, представители на РИО - Перник, учители, ученици и родители.

Децата с нетърпение очакват своето пръв урок в ДПА, който ще ги направи съпричастни към полицейската професия, като практическите занятия ще се редуват с теоретични. Те осъзнаха значение

 

то на полицията - не е страшна и срамна дума, а институция, опазваща устоите на държавността и върховенството на закона.

Събитието се превърна в малък празник за учениците. Вниманието на всички гости бе приковано от празничната програма , изпълнена от участниците в ДПА и демонстрациите, извършени от специализирани полицейски части към ОДМВР - Перник и звено ‘'Водачи на служебно куче''.

източник:zapernik.com

ИДЕЯТА НА ТАЗИ ПОЛИЦЕЙСКА

ИДЕЯТА НА ТАЗИ ПОЛИЦЕЙСКА АКАДЕМИЯ НЕ Е ЛИ ПОЛИЦАИТЕ ДА НАУЧАТ ДЕЦАТА, А НЕ ДЕЦАТА ДА ИМ ИЗНАСЯТ БОГАТА ПРОГРАМА И ДА СЕ ТЪРСИ ПОВОД УЧИТЕЛИТЕ ДА ПОКАЖАТ КАКВА ИЗОБИЛНА МАСА СА СПОСОБНИ ДА ИМ СПРЕТНАТ.
СТИГА С ТИЯ ПОЧЕРПКИ ПО УЧИЛИЩАТА С ПОВОД И БЕЗ ПОВОД. УЧИЛИЩЕТО НЕ Е РЕСТОРАНТ, А МЯСО ЗА УЧЕНЕ. ВРЕМЕТО НА БАНКЕТИТЕ ПО РАЗНИ УЧРЕЖДЕНИЯ ОТМИНА, ИМА СИ МЕСТА ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ, ДАЖЕ И В НОЕВЦИ ИМА ПРЕКРАСЕН РЕСТОРАНТ ЗА ЖАДНИ И ГЛАДНИ ВИДНИ ГОСТИ.

За какво са им заслуги пред

За какво са им заслуги пред обществото, те си знаят как да спечелят силните на деня с някоя богата трапеза направена с народни пари.

Освен учителски стаж за

Освен учителски стаж за директори трябва да се назначават учители с опит за работа с по-големи деца. Истинските проблеми за учениците започват след 5 клас, влизането в пуберитета и сблъскаване със сериозни научни знания. Когато директорът не е работил с такива ученици и управлението куца, не разбира проблемите на профилирания учител в дадена област, адаптирането на учениците с различни учители, различно преподаване, оценяване и т.н. Какви са тия директори - начални учители в основни и средни училища без опит освен нечии хора, да не би да са се доказали с печелене на учениците им на олимпиади и други конкурси и да са станали шефове по заслуги пред обществото.

Какъв събирателен образ е

Какъв събирателен образ е Ицан - той само пие и върши зулуми и скандали - това полицай ли е? А има и свестни момчета, които работят в брезнишкото управление на МВР, но нямат жени-адвокатки.

Какво се превъзнасяте за тая

Какво се превъзнасяте за тая "академия". Навсякъде се отри такава, във всички общини, трябваше и тук да стане. Няма само Брезник да прави изключение само, защото Ицан го правят някои събирателен образ на брезнишките полицаи. В последно време Ноевци би рекорди по загинали деца на пътя на глава от населението и по тази причина вероятно откриват начинанието точно там.

Образованата, знаеш ли как

Образованата, знаеш ли как иренка стана директор??? Знаеш ли изобщо как по нашите земи се заемат удобните постове, за да ми говориш за образование. Когато тук образованието стане определящ фактор за назначаване на директори, тогава ми говори. Когато директорите започнат да се назначават след конкурс и покритие на всички изисквания за конкретния пост, тогава ги пиши с главни букви. Със стаж като бензинджийка и никакъв като педагог не се става директор на училище, затова образованието е на това дередже.

"Полезно начинание-

"Полезно начинание- ДПА

Можало да покажат на дацата и Ицан!

Да видат какъв не треба да бъде полицаят!" -
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПОКАЖАТ ИЦАН, ЗА ДА РАЗБЕРАТ И ДЕЦАТА КАКЪВ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОЛИЦАЯТ, НО И ДА ПОПИТАТ ЗАЩО ВСЕ ПАК ТОЙ Е ПОЛИЦАЙ!

Бензинджийка или не, ДИРЕКТОР

Бензинджийка или не, ДИРЕКТОР Е! Ти сигурно нямаш и килийно образование,щом така мислиш!!!

Да не е измислила

Да не е измислила бензинджииката академията та я хвалиш. Браво на полицаите.

Полезно начинание- ДПА

Полезно начинание- ДПА

Можало да покажат на дацата и Ицан!

Да видат какъв не треба да бъде полицаят!