Loading

Гражданско дело за нанесени имуществени и неимуществени вреди ще бъде заведено срещу полицая Христо Христов от Брезник

Гражданско дело за нанесени имуществени и неимуществени вреди ще бъде заведено срещу полицая Христо Христов от Брезник, който скалъпи дело с фалшиво медицинско. Внасям иска до седмица- две, съобщи Александър Александров, който е адвокат на ищеца Румен Чернев, пише Градски вестник.

Александров твърди, че по закон Районната прокуратура в Брезник е длъжна да се самосезира и да образува производство за лъжесвидетелстване и за набедяване срещу полицая. Въз основа на фалшивия документ, който е оборен последователно от две тройни съдебно- медицински експертизи, срещу Чернев бе заведено дело за нанесена средна телесна повреда на полицая при катастрофа, станала на 8 ноември м.г. в Брезник.

Тогава Румен и Христов се черпили, а после солидно подпийнали се качили в колата на полицая. По настояване на Христов шофирал Румен. Алкохолът си казал думата и на една от улиците в Брезник Румен ударил два паркирани автомобила.

След като лъжесвидетелстването и фалшивия документ на полицая лъснали в съда, обвиненията срещу Румен Чернев за нанасяне на средна телесна повреда отпаднали, а заради шофирането в нетрезво съсотяние го наказали с пробация.

На пресконференция вчера, директорът на ОД на МВР Валентин Димитров, съобщи, че Христов, който впоследствие бил преназначен в участъка в Земен, е бил наказан с порицание заради това, че е предоставил автомобил на лице в пияно състояние.

Проверката на представения от него болничен лист, издаден от известна столична болница е в компетенциите на здравните власти. Ние няма как да докажем, че болничният е бил нередовен, твърди Димитров.

източник:pernikdnes.com

 

".....г-н В. Димитров ако

".....г-н В. Димитров ако четете тези коментари , подписвайте заповедта за ДИСЦИПЛИНАРНО уволнение на Х.Христов с чиста съвест.
той е една от кадровите грешки на МВР.
но се задържа на работа в полицията благодарение на.......???
....ще се досетите ли на кого ?"
Е, то па е много трудно да се досети човек - има си Ицан юридически съветник,веща по лъжесвидетелстванията и с много,много "пазители" вкл. и общинари.Хора, какъв моралът на общински съветник,който дори в съда си служи с ЛЪЖИ?Има ли място такъв човек да получава пари,взети от нас във вид на данъци и налози?
Какво е мнението на кмета и останалите общински съветници?
Ние чакоме отговори!

.... и който не е ЗАКЪСВАЛ с

.... и който не е ЗАКЪСВАЛ с Ицан полицая когато е бил пиян , той не знае какво чудо е......
то не са отваряняне на врати , и влачене на десен крак по време на движение.......
то не е дърпане на волан......
то не са целувки .....
то не са потупвания , от който имаш синини по един месец.....
абе с две думи - МИРИЗЛИВО ЛАЙНО!
но намери църква , където да се прекръсти.
.....или както казва народа ни , свраката рипа , рипа и....
та.... г-н В. Димитров ако четете тези коментари , подписвайте заповедта за ДИСЦИПЛИНАРНО уволнение на Х.Христов с чиста съвест.
той е една от кадровите грешки на МВР.
но се задържа на работа в полицията благодарение на.......???
....ще се досетите ли на кого ?

А Деси е една хубавица и

А Деси е една хубавица и умница и............./ОСТАНАЛОТО СЕ ЗНАЕ/.
Пич - не се залъгвай......
А доносниците не са ли анонимни като тебе.Явно ти добре познамаш този вид дейност.

Пич е , а доносниците винаги

Пич е , а доносниците винаги са мързеливи и некадърни и с грозни жени и за да е твоя стил трябва да добавя ха ха

Пак те е хванало БЕЗСЪНИЕТО -

Пак те е хванало БЕЗСЪНИЕТО - какви са тези писаници в малките часове на нощта.На мотана глава не знаеш какво пишеш и внимавай да не си прехапеш езика ОПАСНО Е.Това,че Ицан е пич къде ти го казаха в Земен ли.Ха ха ха.Като член на семейство Христови трябва да ти е ясно,че съдът вече се произнесе и решението му е ФАКТ - и то не е в полза на ИЦАН.Наказанието и преместването му в Земен също е НАКАЗАНИЕ НА ВИНОВЕН и то също е за ИЦАН.
Не знам за кой баща говориш и защо непрекъснато го наричаш доносник. Сигурно ти си наясно с доносите но това си е твой проблем. Не можеш да затвориш устата и очите на хората в брезник и те виждат и помнят изцепките на Ицан.
Пожелавам ти поредна безсънна нощ и прочети всички коментари, за да се убедиш с колко "обич" се ползва Ицан и благоверната му съпруга-адвокат Деси и колко много ги уважават.

Да направиш катастрофа пиян и

Да направиш катастрофа пиян и някой друг да ти е виновен е смешно.А доносника си е доносник това е истината . В града няма капанчета за твое сведение и румен е безработен и откъде има кинти да си плати пиенето .Той е от групата на некадърниците които ще продължават цял живот да търсят работа .
Ицан е пич и има сърце и това личи и от отношението към това което пишеш за него в продължение на много време.Защо пишеш непрекъснато какво ще стане а не оставиш съда да се произнесе за случая.Баща ти е доносник и овен това е осъден защото е шофирал пиян.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СМЕХОРАНЕ - ти

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СМЕХОРАНЕ - ти който пишеш в 03.10 часа по средата на нощта- кой ти каза,че чернев няма приятели? Това е най-големата смешка,която съм чул и не само аз.Мини през кръчметата и капанчетата на Брезник и поразпитай кой пие на аванта и на вересия - отговора е ИЦАН./подозирам,че си член на "семейството" Ицаново и затова сън не те хваща бълваш само гнусни гадости за другите - не можеш да затвориш устата на хората /.ИЦАН НЯМА ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ В БРЕЗНИК - ВСИЧКИ КОИТО СЕ ВЪРТЯТ ОКОЛО ТЯХ- СА ЗАВИСИМИ ОТ ЖЕНА МУ ИЛИ СА СЕ ИЗДЪНИЛИ И СЕГА ИМ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ. ЧАКАМЕ ......

"Кой ще натделее кадровия

"Кой ще натделее кадровия служител на МВР...." За какво надделяване иде реч не може да се разбере - кой е човека с фалшивите болнични и изнудвача за 20 000 лева,кой е човека с лъжесвидетелите,кой е наказаният и преместен "накрая на света " и то благодарение на чадъра опънат над него от благаверната му и "близките й приятели" , защото иначе трябваше да изхвърчи от системата.
Личи си кои не могат да спят поради нечиста съвест и угризения и посред нощ се чудят как да плетат интриги и далавери.
Ще мине и гражданското дело срещу Ицанчо и от там няма да излезе сух, защото с лъжи и заплахи нищо не се постига - няма цял живот той да бъде миропомазан.
А за Чернев - ти откъде знаеш че няма приятели, че е доносник и т.н. - все простотии, който си изсмукал от калните си пръсти и сега се чудиш как да омърсиш и другите. от всичките писания във форума само ти пишеш против него - върни се назад и прочети всички коментари - ще се убедиш как и колко много брезничани "обичат" Ицанчо.Не ви завиждам хора, с нечиста съвест как ще прекарате празниците.

Не си спал другарю, та в 3:00

Не си спал другарю, та в 3:00 ч. оправдаваш ицан, или самия ти си ицан/въпреки,че се съмнявам в уменията, че можеш да пишеш,освен да държиш чашката или да си вземеш хапчето//нали си болен/. Чернев може да е доносник, може да няма приятели, далтонист бил, еми всичко му е розово, но за неговата работа не се изисква характеристика, какъвто такъв. А за ицан е трябвало, нали е служител на МВР. Представете си сега да продължава да работи в полицията - може ли да го охарактеризираме като какъв човек е? Аз мисля, че човек пил, и продължавал да пие, наказан и командирован заминаги в Земен/защо ли?/, и вече се знае, че е излъгал системата с фалшиви болнични листове/така твърди адвоката на Чернев/, какво търси в МВР. Спокоен ден!!!!!

Кой ще натделее кадровия

Кой ще натделее кадровия служител на МВР или доносника на Мвр Чернев. Румене мързеливецо който цял живот си бил търтей и нямаш нито един приятел . Защо като си се
напил на аванта се качваш да шофираш нима не знаеш че това е забранено и сега търсиш и ти незнаеш какво Чул съм че си бил далтонист и ако е така кой ти е виновен че не можеш да караш. Досието ти не е чисто.
и затова не можеш да си намериш работа.