Loading

Новини от полицията

Брезнишки полицаи задържаха двама перничани и местен жител за опит за кражба и счупено стъкло на автомобил. На 9 март е получен сигнал от частен СОТ, за кражба на дизелово гориво от станция на мобилен оператор в с. Кошарево. Органите на реда реагирали незабавно и на място били задържани братята Б.П./27 г./ и Ю.П./25 г./ от гр. Перник. Младежите източили част от дизеловото гориво когато белезниците щракнали около ръцете им. Двамата не са познати на органите на реда. Задържани са за 24 ч. с полицейска заповед и по случая е образувано досъдебно производство.

източник:pernikdnes.com

Кой като млад не е карал

Кой като млад не е карал бързо, стига глупости става нещо и веднага го обръщате на някаква невероятна конспирация. За това в Брезник е такава историята защото всеки гледа в канчето на другия. Сега ще ги изкарате тези хора като най-голямото зло в града.

тебе май те е яд, че не

тебе май те е яд, че не кръшкат с тебе!а на тебе кой да ти прости за простотиите? за завистта? за това че вечно гледаш кой, какво, защо? и толкова си унесен от чуждите работи, та си се без работа!

простихте ли на жените

простихте ли на жените си?
знаете се кои кръшкат,простено да им е па от утре пак

Точно така.За не говорим че

Точно така.За не говорим че този павел синът му лети като изоглавен по улиците и си прави каквото си иска.Каскадьорски умения демонстрира,преди с мотора сега с колите.Тези двамата да не са богопомазани? Знаят за Магията а не се видят они що прават.Егати нахалството!!!

Между другото, този пияния

Между другото, този пияния явно е имал право да недоволства, че този влекач СПИРА там.Шофьора на автовоза, няма право да паркира там и е в нарушение.Няма видимост!Държа да подчертая, че по никакъв начин не оправдавам вандализма на Магията, но Кольо фъстъка да си намери друго място за паркиране, а полицията да не спи, защото може да стане сериозен инцидент някой ден.Да не говорим че е абсурдо две коли да се разминат,когато човека си е паркирал пред дома.

ей инвалид

ей инвалид

ей инвалид

ей инвалид

ей инвалид

ей инвалид

А по-голяма глупост не бях

А по-голяма глупост не бях чувал скоро. Ти човече не гледай толкова много филми, че си се филмирал яко.Бисер Маринков и крадци от друг град.Е Хорешио споко.

Глупако пиши на кирилица.

Глупако пиши на кирилица.