Loading

Двама пенсионери от брезнишкото село Романци бяха ужилени с по 1000 лв. от телефонни измамници

Те били излъгани в рамките на 36 часа по един и същи начин, съобщи МВР.

81-годишна жена и 88-годишен мъж били излъгани, че техните дъщери са предизвикали катастрофи.  Непознатият поискал колкото може повече пари за да „потули” случая и да освободи децата им от наказателна отговорност.  Без да затварят слушалките, доверчивите и уплашени пенсионери събрали всички налични пари и ги предали на непознати, който дошли пред къщите им. В последствие възрастните се обадили на близките си и разбрали, че са измамени.

Криминалисти от Брезник са предприели всички действия, за установяване на извършителите.

С оглед зачестилите случаи на телефонни измами Областна дирекция на МВР – Перник призовава гражданите към повишено внимание и незабавно осъществяване на контакт с близките си, както и сигнализиране на тел. 112.

 

източник:mirogled.com

Много установяваш!

Много установяваш!

Май доста те интересува къде

Май доста те интересува къде е Ицан, какво Ви бърка кой къде е това не ми е ясно.Явно е, че си тоста ангажиран с следенето на определени хора.Или очакваш това да е топ новината. Брезнишка работа.Установявам че тука има няколко човека които имат лични мотиви да плюват по някого, и да коментират никому не интересни лица и събития.

Ма Ицан вече и в Земен не е !

Ма Ицан вече и в Земен не е !

Така е. Ако работеха като

Така е. Ако работеха като Ицан сега да са командировани я в Земен, я в Ковачевци. По добре е така - сутрин на тумба 2 часа на кафе в Сателита, преди обед 2 часа на кафе в Сателита, след обед пак 2 часа на кафе в Сагелита и така са утепали 6 часа в "работа". Е, не е ли по-добре така,питам аз?

Ако заработят полицаите

Ако заработят полицаите всички ще виете, ама сега плещете глупости.А че някой се ползват с привилегии е вярно, но такъв е живота.Стоите мирно и не умувайте излишно.

Не знам кой на кого е човек,

Не знам кой на кого е човек, но си има хора с привилегии, които си позволяват всичко и никой не ги закача, а други - за най-малкото - глоба!

v Breznik pove4eto karat bes

v Breznik pove4eto karat bes kni6ki no policaite sa texni xora

Е сега вече се чуства липсата

Е сега вече се чуства липсата на ИЦАН- великия криминалист и пазител на закона!

Я по леко, ако обичаш! Твоето

Я по леко, ако обичаш! Твоето е лично, тенденциозно поведение.Защо ли?

"Криминалисти от Брезник са

"Криминалисти от Брезник са предприели всички действия, за установяване на извършителите." Кои криминалисти? Господа брезничани,в брезнишката полиция мързелуват наказани перничани и неграмотни типове от Брезник! Повечето са недоносеници,които си немат и грам представа за дейноста ,която извършват камо ли да разкриват престъпления. Помислете и ще видите,че в Брезник няма едно разкрито престъпление! Грешка,беха вкарали Роса капитанката в затвора!!! Роса и 90% от негодните брезнишки милиционери са на един акъл,даже се съмнявам ,че има и по умствено изостанали от нея,но умело го прикриват! ПИЧОВЕ наред с всички неволи и незгоди,които предлага жалкия ви живот,ще се наложи да работите иначе ще ВИ изритаме заедно с неадекватните ви началници,които заблуждавате наред с нас,че работите!!!