Loading

Да почистим Брезник!

Община Брезник ще се включи в кампанията на bTV „Да изчистим България за един ден". Кметът Васил Узунов кани всички граждани на 12,13 и 14 май 2012 година от 9.00 ч., да се включат в почистването на града. Благородната цел на кампанията е да запазим природата, да създадем по-добра и здравословна околна среда. Община Брезник ще Ви предостави найлонови пликове и ръкавици, които може да получите от служители в Община Брезник. В случай, че съберете по - голям по обем отпадък, моля да позвъните на телефон:
07751/20-10 , 20-34 за по-бързо извозване на сметта.
Нека всеки от нас се огледа в обкръжаващата ни среда и с общи усилия направим нашия град още по-зелен и по-чист.Нека с настъпването на пролетта всеки от нас който иска да живее в чиста околна среда да се погрижи за района, в който живее за да стане съпричастен в кампанията на bTV за по-слънчев и по-красив град, за да има с какво да се гордеем.

може да е чисто ,но съм

може да е чисто ,но съм крайно разочарована ,как можахте да махнете единствената що-годе нормална пързалка от центъра на града .. просто нямам думи ..за какво ви е тази чистота ,като децата на Брезник няма къде да играят ... отвориха поредното кафе и опропастиха парка с/у Кафетерията ,вие просто нямате акъл .. зашщо пуснахте коли да минават ,за да дъщерите на този комунист Лазаров ,случайно да не си паркират колите много далеч и да се изморят ... СРАМ ЗА ГРАДА ..ако не мислите за по-големите ,то мислете за децата ;)

Браво на общината!!

Браво на общината!!

Съпричастна е към гр.инициятиви и мероприятия!Обезпечава ги!

Неминуемо ще доведе до резултати! Очевадно бе измиването на града!

/ въпреки ,че бе работа на аг.пътна инфра структура/

Коренна разлика в чистотата и смето събиранито! Обнадеждаваща начало!

Брезник да стане курортен град! Успех!!!